luni, iunie 02, 2008

Blaga: Băsescu ne-a sunat, şi-a sunat prietenii înainte să plece din ţară



Blaga: Băsescu ne-a sunat, şi-a sunat prietenii înainte să plece din ţară (Imagine: Mediafax Foto)

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Vasile Blaga, a admis, luni, că a fost sunat de preşedintele Traian Băsescu înainte ca acesta să plece din ţară şi a spus că şeful statului le-a telefonat "prietenilor" săi.

Deşi iniţial a negat faptul că a vorbit cu preşedintele Traian Băsescu după anunţarea rezultatelor la locale, Blaga a admis, luni, într-o conferinţă de presă că şeful statului l-a sunat.

"Ne-a sunat. Şi-a sunat toţi prietenii", a spus Blaga.

El a arătat că Băsescu l-a sunat înainte să plece din ţară într-o vizită oficială la Frankfurt.

Blaga a susţinut că nu PDL îl implică pe Traian Băsescu în campania electorală, ci adversarii PDL.

"În declaraţiile lui Iliescu şi Geoană de aseară (duminică seara – n.r.), în fiecare frază se vorbea despre Traian Băsescu, de patru-cinci ori", a spus candidatul PDL.

Primarul Emil Boc a fost sunat, duminică seară, de către preşedintele Traian Băsescu, şeful statului felicitându-l pe edilul municipiului Cluj-Napoca pentru rezultatul obţinut, acesta declarându-se fericit pentru acest gest.

Boc a spus că imediat după aflarea exit poll-ului a fost sunat de preşedintele Traian Băsescu şi a primit felicitări de la acesta.

Rezultatele exit-poll-urilor difuzate, duminică seară, îl dădeau pe Blaga primul clasat în cursa pentru Primăria Capitalei. Însă, rezultatele oficiale parţiale difuzate în cursul zilei de luni indică un avans al independentului Sorin Oprescu în faţa lui Blaga.

Niciun comentariu: