miercuri, iunie 04, 2008

Fenechiu: Traian Băsescu atacă în stil mahala


Deputatul ieşean PNL Relu Fenechiu este de părere că şeful statului, Traian Băsescu atacă în stil de mahala politicienii şi partidele care fac concurenţă partidului său, transmite corespondenttul Amos News.
http://www.ipp.ro/cummuncescparlamentarii/images/deputati/171.jpg

Deputatul liberal, Relu Fenechiu susţine că Traian Băsescu, şeful statului se comportă ca şi cum Cotroceniul ar fi o redacţie de ziar de scandal.

http://canberra.mae.ro/images/images_stiri/general/TraianBasescu.jpg


“Traian Băsescu a constatat că folosirea DNA şi a justiţiei la televizor nu dă roade în compromiterea adversarilor politici, în favoarea PD-L. De aceea, Preşedintele recurge acum la o altă campanie perdantă. Traian Băsescu atacă în stil de mahala politicienii şi partidele care fac concurenţă partidului său, ca şi cum Cotroceniul ar fi o redacţie de ziar de scandal. Aceste atacuri sunt zvâcniri ale agoniei sale, ca urmare a slabelor rezultate obţinute de PDL, la aceste alegeri. Aceste rezultate au pus capăt definitiv beţiei de putere a Preşedintelui şi a ideii că PDL ar putea deveni partid prezidenţial şi guverna singur”, susţine Fenechiu. (Loredana Popovici)

The image “http://www.metropotam.ro/Interviuri/2006/12/art0406698972-Interviu-Adrian-Majuru/mahala.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Niciun comentariu: