luni, iunie 02, 2008

Galaţi: Dan Puric şi-a lansat cartea "Cine suntem"


Azi, ora 18.00, sala Casei de Cultură a Studenţilor a fost neîncăpătoare pentru gălăţenii veniţi să-l asculte pe actorul Dan Puric. Cunoscutul actor, Dan Puric, şi-a lansat cu această ocazie prima sa carte, intitulată sugestiv “Cine suntem”, transmite corespndentul AMOS News.
The image “http://www.oron.ro/news_images/20080303/dan_puric_4.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.http://www.cariereonline.ro/index.php/images/694.jpg

Discursul lui Dan Puric, în linii mari, a fost despre lipsa de identitate a poporului român, despre revolta la adresa securiştilor, despre angoasa lipsei de identitate, despre substanţa şi credinţa poporului roman.

“Consider că omul este bîntuit de angoasa lipsei de identitate. Azi, oamenii nu mai pot spune cine sunt cu adevărat. Cartea se vrea a fi umplerea unui gol pe care poporul roman nu şi-l poate umple singur. Este o reuniune a tuturor temelor despre suflet”, a mărturisit actorul Dan Puric.

Despre titlul cărţii „Cine suntem”, Dan Puric a explicat că este o afirmaţie, şi nu despre o întrebare.

(Corina Misăilă)



http://helsinki.mae.ro/images/images_stiri/helsinki/IMG_9.jpg

http://crib.mae.ro/images/images_stiri/crib/puric2.jpghttp://crib.mae.ro/images/images_stiri/crib/puric1.jpghttp://www.presa.md/cms/upload/www.presa.md/pictures/600/2944Dan_Puric.jpghttp://dorinfather.files.wordpress.com/2007/06/dan_puric.jpgThe image “http://www.adevarul.ro/usr/imagini/2281-128035-_6colimg_9185.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.http://bastrix.files.wordpress.com/2007/02/dan_puric2.jpghttp://aliceintaraminunilor.files.wordpress.com/2007/09/puric1.jpg

Niciun comentariu: