vineri, iunie 06, 2008

Mircea Geoană l-a criticat pe Boureanu


Liderul PSD, Mircea Geoană, a venit la Piteşti ca să-şi felicite colegii de partid pentru rezultatele obţinute la alegerile locale, transmite corespondentul AMOS News.
http://www.reportervirtual.ro/wp-content/uploads/2007/10/geoana-calaul.JPG

El a declarat că partidul său a obţinut un rezultat foarte bun atât în Argeş cât şi la nivel naţional:" Acest lucru confirmă faptul că am rămas principala putere politică a ţării şi astfel ne îndreptăm către o victorie la europarlamentare. Dacă astăzi ar fi fost alegerile parlamentare, am fi obţinut cel puţin 35%".

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3927/936879/1/02-boureanu-pizza.jpg

Mircea Geoană a vorbit şi despre bătălia de la Bucureşti:"Oprescu e o fire independentă şi chiar dacă Văcăroiu îl vrea sau alţii, abia după ce se vor încheia alegerile vom discuta despre revenirea lui în PSD. Prima mea preocupare nu este Oprescu, ci câştigarea alegerilor în cele două sectoare ale Capitalei. Acum important este să piardă PD-L. Sper ca bucureştenii să nu mai vrea pentru următorii 4 ani borduriadă. Noi am avut succes pentru că fiecare lider important şi-a văzut de treba lui, că domnul Iliescu a alergat ca la prima tinereţe, că domnul Văcăroiu e un exemplu de hărnicie".

Referindu-se la colaborarea cu PC, social democratul a confirmat că se vor purta discuţii: "PC a luat un procent mai mic ca în 2004,dar 3-4% nu e ceva de negijat şi în funcţie de ce rezultate vor mai obţine, vom stabili acţiunile următoare".

În altă ordine de idei, Geaonă a reamintit de "campania murdară desfăşurată în principal de liderii PD-L, care nu au nimic sfânt. Un exemplu este Boureanu, un tânăr care nu poate justifica banii pe care-i are şi care s-a gândit la o astfel de campanie. Băsescu şi Stolojan dacă permit desfăşurarea unor astfel de manifestări să fie sănătoşi, dar asta nu e campanie" (Petre Niţu)

The image “http://www.zf.ro/out/article/big/geoananou_copy7.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Niciun comentariu: