miercuri, iunie 04, 2008

PRM, partid radioactiv. Oare cât o fi perioada de înjumătăţire?


Vrancea: Conducerea PRM şi-a dat demisia
Preşedintele PRM Vrancea şi-a prezentat azi demisia din funcţia pe care o deţinea ca urmare a rezultatelor slabe obţinute la alegerile din 1 iunie, transmite corespondentul AMOS News.

http://www.ziaruldevrancea.ro/photo.php?id=4057

Adrian Popescu a anunţat astăzi că îşi va înainta demisia din funcţia de preşedinte al PRM Vrancea după ce organizaţia pe care o conduce a obţinut la alegerile din 1 iunie un procent de doar 1,91%.
Alături de preşedintele PRM Vrancea şi-au mai prezentat demisia Nicoleta Badiu, preşedinta organizaţiei municipale Focşani a PRM precum şi Liviu Stănică, preşedintele de la tineret şi fostul candidat al PRM Vrancea la funcţia de primar al Focşaniului.
Membrii PRM Vrancea susţin faptul că toate organizaţiile care au obţinut la alegeri rezultate slabe ar trebui să le urmeze exemplul.
„Dorim ca exemplul nostru să fie urmat de toate organizaţiile judeţene care au obţinut rezultate sub aşteptări“, se arată într-un comunicat remis presei de către Adrian Popescu. (Nicolae Epure)

Eu unul m-ai am o amintire cu şi despre PRM Vrancea:
Oana Zavoranu i-a sedus pe peremistii vrinceni
Acestia sint incintati ca Tribunul a ales-o pe actrita pentru a se ocupa de imaginea sa. Liderii PRM Vrancea spune ca intrarea in partid a Oanei Zavoranu a atras deja multi tineri. Ei nu cred ca Vadim nu a ales-o pe actrita pentru calitatile fizice, imbunatatite cu silicoane si cu operatii estetice, ci pentru firea bataioasa
Peremistii vrinceni sint convinsi ca nu "silicoanele" Oanei Zavoranu l-au determinat sa pe Corneliu Vadim Tudor sa o ia consiliera de imagine. Acestia cred ca, in primul rind, iubita lui Pepe este bataioasa, in al doilea rind ca este desteapta si abia in al treilea rind conteaza silicoanele, buzele "ajustate" cu bisturiul si tatuajele. "Care este problema, altii au consilieri mai buni?
Presedintele nostru a facut o alegere buna si cred ca s-a gindit foarte bine inainte sa faca aceasta achizitie. Orice om este binevenit in PRM si sint convins ca Oana are segmentul ei de electorat. Parerea mea este ca Oana Zavoranu este chiar desteapta, pe linga alte femei din show-biz, care sint vai de mama lor", ne-a spus Ionel Surugiu, presedintele PRM Vrancea. Liderul peremist spune ca intrarea in partid a starletei TV i-a determinat in ultima saptamina pe mai multi tineri sa se inscrie in organizatie.
"Numai in saptamina asta am primit un numar insemnat de membri de partid si va spun cu toata responsabilitatea ca sint tineri cu virste cuprinse intre 18 si 20 de ani. Venirea Oanei Zavoranu a avut impact. Culmea este ca nu au venit numai baieti, au venit si fete", a mai spus Ionel Surugiu. Prim vicepresedintele Valerica Chitic, care este si presedintele organizatiei de la Marasesti, crede ca alegerea Tribunului este potrivita, deoarece Oana Zavoranu are puterea sa atraga tineretul in partid. "Este o fata bataioasa si eu zic ca avem de cistigat cu firea ei bataioasa. Nu este nici proasta, o data ce vorbesti o limba straina, doua, nu poti sa spui ca esti proasta. Din majoritatea oamenilor cu care am vorbit, doar trei, patru pot spune ca au avut ceva impotriva, in rest toti au avut o parere buna. Conteaza si modul in care arata, uitati-va, de exemplu, la Elena Udrea. E normal sa atragem si noi o parte din electoratul tinar", ne-a spus Valerica Chitic. Adrian Popescu, presedintele PRM Focsani, spune ca a urmarit-o de multe ori la televizor pe Oana Zavoranu, care i-a lasat impresia ca este "o fata desteapta". Acesta spera ca Vadim Tudor va rezolva mult mediatizatul conflict dintre actrita si mama sa. "Valoarea omului nu este data de silicoane. Este tinara, este actrita, este frumoasa si are dreptul sa-si traiasca viata asa cum doreste. Important este ceea ce face si ajutorul pe care il da. As vrea sa am nu unul, ci zece consilieri ca ea. Sint tineri, gindesc bine, ei sint viitorul partidului", a spus liderul peremistilor focsaneni "Sa dovedeasca ca este capabila"
Calitatile Oanei Zavoranu i-au facut o impresie buna si liderului tinerilor peremisti vrinceni, Stefan Irescu. "Ca si persoana e foarte bataioasa si eu zic ca dl. Vadim s-a orientat bine, e un caracter
puternic. Doar in aceasta saptamina eu personal am inscris in partid sapte tineri si cu toti am discutat aceasta chestiune. Vreau sa va zic ca 90% dintre ei au fost placut surprinsi de aceasta noua intrare in PRM", a ne-a spus tinarul peremist. Acesta spune ca daca ar fi sa fie in locul Tribunului, ar alege-o pe Mihaela Radulescu consilier de imagine, dintre femei, si pe Robert Turcescu, dintre barbati. Daca barbatii din fruntea PRM Vrancea sint de acord cu alegerea lui Corneliu Vadim Tudor, Anisoara Catan, presedinta organizatiei de femei, a fost mult mai rezervata. "Personal, nu am o parere foarte buna despre Oana Zavoranu si pentru politica nu cred ca este o persoana potrivita. Cred ca a fost si o antipatie la prima vedere atunci cind a aparut micul ecran. Insa nu are rost sa judecam dupa aparente, din punctul meu de vedere. Trebuie sa dovedeasca mai intii ca este o persoana capabil si atunci o sa ne schimbam si noi parerea", ne-a spus presedinta organizatiei de femei din PRM Vrancea. (
Mihai Boicu, 29.11.2006 - Ziarul de Vrancea)
http://byrev.net/wp-content/uploads/2007/09/oanazi6.jpg
Să fie o legătură între cele două evenimente?

Niciun comentariu: