vineri, iunie 20, 2008

PSD vrea să atace iar problema pensiilor


PSD vrea sesiune extraordinară a Camerei Deputaţilor
Liderul social-democrat, Mircea Geoană, a declarat, astăzi, că PSD va solicita o sesiune extraordinară a Camerei Deputaţilor pentru prima săptămână a lunii iulie pentru a putea fi finalizată dezbaterea cu privire la codul fiscal.
The image “http://www.monitorulexpres.ro/arhiva_foto/poze/tumb/pensionari_BV.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://www.gardianul.ro/pics/size2/91165_pic.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://www.gardianul.ro/pics/size2/81959_pic.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://upload.moldova.org/social/nedefinite/2005/aprilie/batrine.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.http://www.ziare.com/_files/Image/news/291/290658_0804_pensionar1.jpg
"Este inacceptabilă maniera în care Guvernul încearcă să tergiverseze adoptarea codului fiscal în condiţiile în care acolo există propuneri concrete, inclusiv din partea PSD-ului, de limitare a efectului scumpirilor în lanţ asupra veniturilor populaţiei", a declarat Geoană.

Liderul social-democrat consideră că propunerile de natură fiscală ar permite românilor să traverseze mai uşor această perioadă de scumpire accelerată.

Potrivit lui Geoană, deşi subiectul este de actualitate, Gvernul României "fuge în tufiş şi vrea să scape în vară cu o problemă atât de importantă nerevzolvată".
The image “http://anduu.dubios.ro/wp-content/poze/03_pensionari.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://www.virtualarad.net/news/2000/pe_pensionari_ii_asteapta_zile_grele.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://www.virtualarad.net/news/2006/momente_de_odihna_pentru_pensionari_in_parc.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

"Nu putem pleca în vacanţă, nu putem lăsa Guvernul să-şi vadă de micile sau marile afaceri fără să rezolvăm problemele cu adevărat importante pentru populaţie", a mai spus acesta.

De asemenea, Geoană a spus că tot în acestă sesiune extraordinară ar dori să se finalizeze şi problema grupelor 1 şi 2 de muncă pentru pensionari. "Este un subiect important pe care l-am propus şi în campania electorală", a precizat Geoană.

Totodată, liderul social-democrat a făcut un apel către ceilalţi lideri de partide cât şi la adresa lui Traian Băsescu cu privire la respectarea conţinutului Pactului Naţional pentru Educaţie".

"În Pactul pentru Educaţie am vorbit despre resurse suplimentare pentru educaţie şi am vorbit şi despre salariile pentru profesori. De aceea, ni se pare inacceptabilă poziţia guvernului care încearcă să dea o creştere salarială la profesori de numai 7%", a conchis acesta. (Alina BOGHICEANU)

Niciun comentariu: