marți, iunie 03, 2008

Relu Fenechiu: PNL este singurul partid care a crescut în preferinţele electoratului


The image “http://www.ndi.org/worldwide/cee/romania/images/picture1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
PNL este singurul partid care a crescut vizibil în ultimile luni în preferinţele electoratului, faţă de căderea liberă a PDL şi stagnarea PSD, a declarat deputatul, Relu Fenechiu, conform unui comunicat de presă al PNL, remis AMOS News.

Potrivit documentului de presă, în noiembrie 2007, PNL a obţinut 13,44 % dintre voturi, în timp ce la aceste alegeri a obţinut aproape 20% din voturi, ceea ce înseamnă o creştere de peste 30%.

The image “http://www.gardianul.ro/pics/size2/98570_pic.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Şansele PDL de a obţine un scor de peste 40% aceste alegeri a fost un mit cultivat de sondajele de opinie mincinoase cu care cei de la PDL au încercat manipularea electoratului, apreciază deputatul, Relu Fenechiu, conform documentului de presă.

Scorul obţinut de PDL (28%) este inferior faţă de cât au reuţit să obţină împreună PD şi PLD la alegerile pentru Parlamentul Eurpean (36%), se mai precizează în comunicatul de presă.

The image “http://www.romanialibera.ro/foto/108/107992/art_107992_1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Niciun comentariu: