marți, iunie 03, 2008

Simpozion Internaţional adresat cadrelor didactice


Inspectoratul Şcolar Suceava şi Şcoala Crestina Filadelfia, în parteneriat cu Universitatea Ştefan cel Mare şi Consiliul Judeţean, vor organiza, în ziua de 7 iunie, un simpozion internaţional adresat cadrelor didactice din învăţământul preşcolar, primar, gimnazial şi liceal, transmite corespondentul AMOS News.
The image “http://scoalanr82.scoli.edu.ro/Germania06/cancelarie.JPG” cannot be displayed, because it contains errors.

Este vorba despre prima editie a Simpozionului International de «Dezvoltare personala multiculturala intr-un spatiu european», care se va desfasura la Colegiul National «Petru Rares». Pana in prezent s-au inscris peste 200 de cadre didactice din judetul Suceava si din alte judete, precum si din Statele Unite ale Americii, Germania, Polonia si Ucraina. Lucrarile cadrelor didactice vor fi publicate sub forma unui CD ci ISBN. Acest eveniment este corelat unui concurs de prezentari electronice adresat liceenilor, in cadrul proiectului ce are ca tema « Promovarea valorilor bucovinene intr-o Europa in schimbare, intr-un an al minoritatilor. Proiectul este finantat de Consiliul Judetean Suceava. La concurs s-au inscris 20 de echipaje alcatuite din cate 5 elevi. Din numarul total al participantilor, 30 de elevi sunt din Polonia si Ucraina. Echipajele vor sustine lucrari de prezentare a zonei din punct de vedere istoric, geografic etnografic sau religios, care la final vor fi incluse intr-un album cu ISBN.

Organizatorii celor doua evenimente sunt profesorii de informatica Giorgie Vlad Daniel, Narcisa Stefanescu, Marius Ududec, Petronela Aga, Gabriela Dumitrascu si Mihai Erhan. (Doina Boghian)

Niciun comentariu: