marți, iunie 03, 2008

Tăriceanu i-a criticat pe Haşotti şi Antonescu pentru afirmaţiile de susţinere a lui Oprescu



Tăriceanu i-a criticat pe Haşotti şi Antonescu pentru afirmaţiile de susţinere a lui Oprescu (Imagine: Mediafax Foto)
Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, l-a criticat, în BPC, pe vicepreşedintele Puiu Haşotti pentru afirmaţia privind susţinerea lui Sorin Oprescu făcută înaintea şedinţei şi a explicat eşecul lui Orban prin faptul că electoratul a votat politic, au declarat, pentru MEDIFAX, surse din partid.

"Măi, Puiule, ce te-a apucat să spui asta? Mai gândiţi-vă şi voi când faceţi astfel de declaraţii", i-ar fi spus Tăriceanu lui Haşotti, referindu-se astfel şi la declaraţiile pe aceeaşi temă făcute duminică seară de Crin Antonescu.

Un alt lider PNL care s-a arătat deranjat de declaraţiile favorabile susţinerii lui Oprescu de către PNL a fost Adrian Iorgulescu, care a susţinut că "este innaceptabil" şi "nu este normal" ca unii lideri să iasă cu afirmaţii de acest gen înainte de discuţiile în BPC.

De afirmaţiile lui Iorgulescu s-a simiţit vizat vicepreşedintele Crin Antonescu, acesta încercând să dea explicaţii.

În ceea ce priveşte scorul obţinut de Ludovic Orban la Primăria Capitalei, sursele PNL au menţionat că Tăriceanu a evitat să critice prestaţia candidatului PNL, preferând să dea o explicaţie eşecului său din Bucureşti.

"Am fost trei partide mari care ne-am luptat pe proiecte. Toată lumea a zis că Orban a avut cele mai bune proiecte şi toţi analiştii au spus asta, însă bucureştenii au votat politic, nu pe proiecte. E confruntarea lor, nu au decât să o facă", ar fi spus preşedintele PNL, potrivit surselor liberale.

În ceea ce priveşte sprijinirea lui Oprescu, propusă de Puiu Haşotti şi Crin Antonescu, sursele citate au menţionat că Tăriceanu a precizat că Bucureştiul nu mai este bătălia PNL, care ar trebui să îşi cantoneze forţele pentru a-l susţine pe Chiliman în turul doi, la Primăria Sectorului 1.

Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti a declarat, luni, înainte de începerea şedinţei BPC a liberalilor, că va propune conducerii liberale ca Sorin Oprescu să fie susţinut de PNL, fără condiţii, în turul doi al alegerilor pentru Primăria Capitalei.

Niciun comentariu: