duminică, iulie 12, 2009

Artă la pătrat


UPDATE:

Am fost anuntat ca din motive personale, pictorul Dorin Cretu (care locuieste la Paris) nu va mai putea veni, si Seara Muzeala de miercuri 15 iulie se contramandeaza.


Miercuri 15 iulie ora 18, la Muzeul de Arta din Constanta - seara muzeala prilejuita de expozitia pictorului Dorin Cretu

Minirecital Harry Tavitian

Vor participa autorul - Dorin Cretu (una dintre cele mai importante figuri ale plasticii romanesti din diaspora si mare fan de jazz, care declara ca picteaza ascultand aceasta muzica), criticul de arta Dan Haulica si alte personalitati culturale.

Harry Tavitian (pian) si Cserey Csaba (percutie) ne invita sa ne racorim cu jazz, vineri 17 iulie 2009 ora 20.00, la Centrul Cultural Reduta din Brasov.

Intrarea este libera.

Evenimentul face parte din seria de concerte «Teach Me Tonight – de la blues la etno-jazz cu Harry Tavitian», initiata in 2009 de Institutul Cultural Roman. Concertul e prilejuit de Cursurile de limba, cultura si civilizatie romaneasca organizate de ICR in cetatea Brasovului si e organizat de Institutul Cultural Roman in parteneriat cu Centrul Cultural Reduta.

(sursa: domnul Harry Tavitian)

http://ec.europa.eu/enlargement/images/press_corner/photo_gallery/dorin_cretu_1.jpg

http://ec.europa.eu/enlargement/images/press_corner/photo_gallery/dorin_cretu_2.jpg

(sursa foto: http://ec.europa.eu/enlargement/press_corner/photo_gallery/index_expo_en.htm)

Niciun comentariu: