duminică, februarie 07, 2010

Cum poţi face o declaraţie de dragoste inedită?


Ei bine, intrarea este liberă. Este îndeajuns să treci pe la Amfiteatrul Teatrul Masca pe 14 februarie la ora 17:30 pentru a face un cadou inedit: Un spectacol Viţa de Vie

Sub motto-ul ,,DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E", la Teatrul Masca luna februarie va fi luna iubirii si vom marca acest lucru in cele doua zile simbolice pentru aceasta perioada:

VALENTINE'S DAY (14 februarie)

ora 17.00 - ,,HAT PARTY" IN AMFITEATRU - LACATE DE DRAGOSTE

Povestea Lacatelor Dragostei:

,, Amândoi s-au născut şi au crescut în Militari. Ea, Emilia, locuia pe Str. Sporului nr. 1. El, Constantin, locuia pe Str. Foşnetului nr.3, pe vremea când cartierul Militari se numea Raionul 13 Septembrie, Comuna Militari. S-au plăcut din prima clipă şi amândoi şi-au spus că viaţa îi va păstra mereu împreună! Însă... Părinţii s-au împotrivit şi... Şi unul şi celălalt au fost nevoiţi să plece departe... În seara dinaintea plecării, s-au dus la bătrânii chinezi care vindeau lampioane de hârtie, jucărele şi podoabe pentru Crăciun. Bătrânul Sun Young a luat două lacăte, le-a dat tinerilor şi le-a spus: - Prindeţi lacătele în toartele lor şi să le îngropaţi acolo, pe maidanul de lângă biserică. Când veţi putea veni înapoi, iar lacătele vor mai fi acolo şi nu vor fi complet distruse de vreme, să ştiţi sigur că dragostea voastră a învins voinţele potrivnice. Regăsindu-se după 30 de ani în cartier, au mers să dezgroape lacătele găsindu-le neatinse de vreme! De atunci au trăit împreună până la adânci bătrâneţi... Lacătele acelea le-am primit în dar de la bunicii mei în ziua în care m-am căsătorit şi le-am prins de gardul teatrului care s-a ridicat pe locul maidanului de altădată. Pe unul scrie Emilia, pe celălalt Constantin. Simplu, ca orice iubire căreia îi este dat să învingă timpul! "

Vă invităm duminica 14 februarie,de la ora 17.00, alături de actorii noştri să prindeţi două lacăte în gardul teatrului şi să aruncaţi cheile ca simbol al iubirii voastre veşnice precum teatrul. Teatrul Masca este un teatru făcut cu dragoste. Când vor fi 20.000 de lacăte în gard, lumea întreagă va şti că locul adevăratei iubiri este colţul făcut de B-dul. Uverturii cu Str. Dealul Ţugulea, adică Teatrul Masca, adică locul în care se permite orice gând, orice zâmbet, orice lacrimă.

ora 17.30 - concert VITA DE VIE in amfiteatru

ora 18.30 - LOVE & JAZZ & SAMPANIE in Ceainarie

ora 19.00 - CAFENEAUA in sala - un spectacol despre sase declaratii de dragoste sub clar de luna.


DRAGOBETE (24 februarie)

ora 19.00 - CONCERT DE DRAGOSTE LA...FIERASTRAU cu Benedict Popescu in Ceainarie. Se va servi turta dulce, pentru ca sarbatorim iubirea, si visinata, pentru ca sarbatorim romaneste.

ora 20.00 - SLUGA LA DOI STAPANI - un spectacol despre iubirile care infrunta tot ceea ce viata le arunca in fata.

(sursa: http://masca.ro/site/index.php?option=com_content&task=view&id=162&Itemid=108)


Spectacole Jos Pălăria!

http://masca.ro/site/templates/rt_firenzie/images/malaimare.jpg

Niciun comentariu: