marți, aprilie 27, 2010

Cineva a pus gând rău acestui blog şi l-a declarat ca fiind plin de spam


De ce? Habar nu am...

http://s201.photobucket.com/albums/aa192/commentcastle/glitters/congratulations/images/congratulations-4.gif
(sursa: http://www.mahalo.com/answers/mahalo-contests/gadget-barnraising-results)

2 comentarii:

Anonim spunea...

"CINEASTUL HORVATH VA ANUNTA LA ANTENA3 SFARSITUL REGIMULUI BASESCU ! "

RENASTEREA ROMANIEI
PRINTUL NICOLAE, VIITORUL REGE AL ROMANIEI

Romania este pe marginea prapastiei. Presa internationala vorbeste de un iminent colaps economic, social si rasial. Suntem numiti Tiganii Europei.
Un popor, cunoscut in intreaga lume prin omenie si simtul masurii, este asociat violentei si barbariei. Un popor avand o istorie si o cultura extraordinare isi pierde pe zi ce trece identitatea nationala, devenind usor de manipulat si mintit. Statuia lui Eminescu este daramata, iar limba romana, interzisa la centrele culturale din jurul lumii. Mahalaua se muta in centrul orasului. Maneaua cucereste Romania. Asistam la o situatie fara precedent, cand o natiune europeana, in loc sa se indrepte spre lumea civilizata, isi refuza geografia si destinul istoric. In aceasta fundatura a istoriei apare la orizont o sansa a destinului - Prabusirea regimului Basescu.Ascunderea armelor cautate de americani motivul pentru care sa declansat razboiul din IRAK pe teritoriul Romaniei a intrat in atentia Senatului SUA. Vor pierde painea nu numai Basescu ci si sute de participanti la aceasta misiune criminala si secreta.Sunt gata oricand sa particip la o emisiune al Antenei 3 pentru a prezenta documentele relevante.Sunt oricand gata sa vin in Romania.
Golul politic va creia posibilitatea unui nou inceput a RENASTERII NATIONALE.
Monarhia reprezenta un inceput de drum si macar o speranta. Solutia cu primarul Sibiului a fost o ultima incercare pozitiva in aceasta directie . Dar dupa prabusirea acestui proiect nu se intrevede nimic la orizont cu exceptia revenirii la monarhia constitutionala. Criticii mei spun ca visez sau am nostalgii romantice. Daca cineva are o alta ideie de a scoate Romania din criza economica sociala si rasiala ( problema tiganilor) trebue ascultat cu atentie. Din punctul meu de vedere si sper si a altora monarhia reprezinta o necesitate.
RENASTEREA ROMANIEI
NOUL REGE NICOLAE, este nascut in 1985 si este Varul Printului CHARLES si nepotul cel mai inantat in varsta a Majestatii Sale Mihai. El este descendent a Reginei Victoria si a monarhiilor Europene incluzand Tarii Rusiei. Pe linia maternala prin bunica, Printul Nicolae este deasemenea descendent al Printului Ieremia Movila, ctitorul manastiri moldovenesti.

Anonim spunea...

BASESCU TERORIST INTERNATIONAL !
INTELEGERE SECRETA INTRE BASESCU SI BEN LADEN.
Domnule Iliescu
 Nu sunt partizanul dumneavoastra politic ci dimpotriva, Totusi va cer sprijinul. Va rog sa cititi cu atentie randurile mele. Dumneavoastra sunteti persoana indicata ca sa spuneti poporului adevarul. Romania sub Basescu a devenit
umbrela terorismului arab. Sper ca colegii dumneavoastra sa citeasca acest mesj.
Este cazul ca romanii sa faca ceva pentru ei insasi. Indrasnesc sa va rog in interesul tuturor, sa cereti deschderea unei ANCHETE , care va avea sprijin international. RH
I
 -REGIMUL BASESCU UMBRELA PENTRU TERORISMUL INTERNATIONAL -
AM TRIMIS AMBASADEI SUA, DOCUMENTUL IN LIMBA ARABA A INTELEGERII
BASESCU BEN -LADEN. PE BAZA ACESTEI INTELEGERI iINTRE CEI DOI TERORISTI AU FOST ELIBERATI
2021 TERORISTI ARABI , 4 MEMBRII AI CONDUCERII AL QUEDA. A FOST DEASEMENEA ELIBERAT UN TERORIST ROMAN PREGATIND UN ATENTAT LA TIMISOARA. ACEST ATENTAT PUTEA DUCE LA MII DE VICTIME.
IN LEGATURA CU ACEST ATENTAT PRESEDINTELE ROMANIEI FACE O DECLARATIE RECUNOSCAND CA TERORISTII ARABI NU SUNT ARESTATI SAU NEUTRALIZATI , CI DOAR TRIMISI IN AFARA TERITORIULUI PENTRU 15 ANI ! ( SE REITORC DE OBICEI CLANDESTIN DUPA 2-3 LUNI ).
Cazul cel mai uluitor este cel al timisoreanului Ioan Lesch. Acesta intentiona sa-si lase autoturismul intr-un loc aglomerat din Timisoara, sa-l inchida ermetic si apoi sa dea drumul gazului din butelii. Dupa cateva minute, urma sa actioneze de la distanta telefonul mobil, lasat in masina, care, cu ajutorul unui dispozitiv artizanal, ar fi declansat deflagratia. Explozia, care ar fi fost amplificata de rezervorul plin cu benzina al masinii, ar fi provocat un adevarat carnagiu..”pe parcursul monitorizarii, au fost obtinute date privind intentiile lui Lesch Florin Ioan de a comite atentate teroriste impotriva unor baze militare americane ce ar fi infiintate in Romania, cu ajutorul armelor si munitiei la care ar avea acces”. Iata ce declara Traian Basescu. asa numitul aliat al americanilor “Sa nu credeti ca suntem la prima situatie in care ar exista la unii cetateni, in mod deosebit straini, tentatia de a evalua posibilitatile organizarii unor atentate pe teritoriul Romaniei. Practica noastra este: la suspiciune, expulzare si mai discutam peste 15 ani”, a declarat Basescu
VOI REVENI IN CURAND CU DETALII IN LEGATURA CU ANCHETA AMERICANA CARE VA DUCE LA SCURTAREA MANDATULUI PREZIDENTIAL.
Robert Horvath- DEVA Ziarist USA
Urmariti noi desvaluiri
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/