duminică, august 12, 2012

Cum ne mângâie americanii pe creştet de ne provoacă chelia


Acum câteva zile scriam acest post:
http://bibliotecarul.blogspot.ro/2012/08/cum-ajuta-americanii-pe-ceilalti-de.html

O inteligenţă bolnavă de băsism ca de lepră, încât băsismul îi înlocuieşte deja anumite organe neesenţiale, precum creierul, a profitat de ocazie ca să spună.

...zilele trecute citeam pe blogul unui cetatean bine cunoscut pe acest blog,CU NICK-UL bibliotecaru,un atac murdar,si cit se poate de idiot la adresa politicilor generate de elita politica americana,atac plecat din ………….NOAPTEA MINTII’asa cum au plecat si altele,la adresa unor inaltii demnitari U.E. FMI si la adresa unor politicieni germani,atacURI,CARE IN PREZENTA CELOR INVOCATI S-AU TRANSFORMAT IN NISTE PLECACIUNI,UMILE,PUPATURI DE MIINI SI SLUJ....

I-am răspuns, destul de dur...

Elita politică americană :lol: :D :lol:

Vai ţaţo, nu mă-nebuni… Parol? :lol: :D :lol:

A plăti rebelii într-un stat pentru a dărâma un guvern autoritar cu o politică cu partid unic, dar legal (că ei au cam aceiaşi formă de guvernământ ca şi noi “Unitary semi-presidential constitutional republic”… sau asta nu vă spune la şcoala de partid), aşa cum este de obicei în statele din zona islamică… o fi lovitură de stat? Încălcarea suveranităţii? Nuuuuu, este elita politică americană… :lol: :D :lol:

Şi ce vrea elita politică americană. Vrea ea ceva petrol? Nuuuu, niciodată, doar să ajute cetăţenii, democraţie… d’astea. Are politica americană legătură cu susţinerea Israelului în conflictul cu Siria? Nicidecum, drepturile omului… alea alea…

Ia vedeţi, inteligenţa voastră… nu cumva “lovitura de stat” pe care domnul Băsescu spune că a dat-o USL nu a fost finanţată tot de elita politică a americanilor? Nu de altă, dar atunci dacă nu-şi dă domnul Băsescu singur demisia, poate ne trezim cu ceva rachete făcând pagube colaterale… Şi ele vor pleca chiar de la Deveselu…

Apropo, văd că aveţi reflexe de la Antenele lui Voiculescu cu Noapte Minţii… Îmi pare că de fapt v-a trimis Voiculescu sub acoperire? :D

(http://www.elenaudrea.ro/astazi-este-nevoie-de-un-psihanalist.html)

Acolo, băsistul spunea ceva despre venirea unui oficial SUA la Bucureşti. Iată ştirea:
Anunţul a fost făcut de Departamentul de Stat al SUA.

Conform sursei citate, în 12 august, asistentul secretarului de stat american Hillary Clinton, Philip H. Gordon, va veni duminică, la Bucureşti, unde se va întâlni cu oficialii guvernamentali, "pentru a discuta despre îngrijorarea Statelor Unite în legătură cu ultimele acţiuni guvernamentale care ameninţă separarea democratică a puterilor în stat şi slăbesc independenţa instituţiilor statului"

Gordon va avea întâlniri şi cu membri ai societăţii civile şi ai comunităţii de afaceri pentru a discuta despre rolul lor în întărirea valorilor şi principiilor democratice împărtăşite de comunitatea transatlantică, mai precizează Departamentul de stat.

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu a declarat, sâmbătă, că Philip Gordon va purta primele discuţii cu reprezentanţii administraţiei de la Bucureşti, care sunt liderii USL, aceştia urmând să-i clarifice situaţia politică actuală.

Mănescu a fost întrebată cum vede trimiterea de către Departamentul de Stat al SUA a lui Philip Gordon la Bucureşti.

"Domnul Gordon va fi aici în calitatea oficială a domniei sale şi primele discuţii le va avea, le va avea cu administraţia, cu oficialii români, şi aceştia sunt USL", a replicat Mănescu.

"Constatăm pe zi ce trece că de fapt în continuare domnul Băsescu, prin oamenii, susţinătorii dumnealui, în diferite structuri ale statului, dezinformează la nivel internaţional, şi mi se pare absolut normal ca şi Statele Unite şi UE să vrea să afle care este situaţia în realitate şi este absolut normal să vrea să discute cu oficialii români, deci cu membrii USL, care pot clarifica până la urmă situaţia", a mai susţinut europarlamentul PNL.
(http://www.mediafax.ro/externe/un-oficial-sua-vine-duminica-la-bucuresti-in-legatura-cu-ingrijorarea-fata-de-actiuni-ale-guvernului-9940011)
Avem şi informaţia din partea americană, ea este cam aceiaşi:
Media Note
Office of the Spokesperson
Washington, DC
August 10, 2012

Share on facebookShare on google_plusone
Share

Assistant Secretary for European and Eurasian Affairs Philip H. Gordon will join Secretary Clinton in Istanbul, Turkey, for meetings with senior Turkish Government officials and Syrian activists.

On August 12, Assistant Secretary Gordon will travel to Bucharest, Romania, where he will meet with senior government officials to discuss the concerns the United States has regarding recent government actions that threaten democratic checks and balances and weaken independent institutions. Assistant Secretary Gordon will also meet with members of civil society and the business community to discuss how their work plays a role in strengthening the democratic values and principles that unite the transatlantic community.
(http://www.state.gov/r/pa/prs/ps/2012/08/196326.htm)
Eu cred că SUA stă rău de tot cu spionajul dacă se deplasează la Bucureşti pentru a afla ce şi cum... Cred că mai probabil este o mişcare de intimidare, de "aducere la ordine". De ce au nevoie americanii de Traian Băsescu încă doi ani în România? De ce au susţinut americanii tot timpul serviciul de poliţie politică a lui Traian Băsescu? Care este interesul lor? Mă îndoiesc că fac atâta tămbălău şi deranj pentru Roşia Montana, Roşia Poieni, Gazele de Şist şi altele asemenea.

Niciun comentariu: