sâmbătă, august 06, 2011

Cam câţi pedofili sunt pe internet?


Probabil că de ordinul sutelor de mii şi a milioanelor la nivel mondial, de vreme ce Guvernul SUA ia astfel de măsuri.

Legislatorii americani discută un proiect de lege ce are ca ţintă combaterea pedofiliei şi a pornografiei infantile pe internet, adoptarea acestei zeloase iniţiative legislative ducând practic la eliminarea definitivă a intimităţii din mediul online.


Cât timp vor mai aduce agenţii Statelor Unite ca explicaţii la abuzurile anti-democratice pretexte precum terorismul sau pedofilia?

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01467/toilet_1467701c.jpg
(http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/6077112/Twittering-on-the-toilet-Britains-bathroom-habits.html)

4 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Carucioare spunea...

putem sa-i numaram pe degete:))

Bibliotecaru spunea...

Sunt convins că ei există cu sutele în fiecare ţară, poate cu miile, dar nu poţi să condamni miliarde de internauţi la lipsă de spaţiu privat pentru sute de mii de eventuali internauţi care fac ceva ilegal.

Anonim spunea...

http://w3.newsmax.com/a/aftershockb/video.cfm?promo_code=BE23-1

Nu prea ai audientza pe Blog daca eu nu te injur lol

vezi asta daca sti engleza

Aurelio texanu