duminică, august 17, 2008

Tineretul PD-L va avea candidaţi din rândul seniorilor


Organizaţia de Tineret al PD-L va sprijini, la alegerile legislative din acest an, şi o serie de candidaţi ce nu mai fac parte din structurile sale.

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a PD-L, Monica Iacob Ridzi, a afirmat că este vorba despre mai mulţi politicieni ai PD-L, cu vârste sub 35 de ani, care nu au mai avut nicio activitate la Tineret, dar care au o imagine foarte bună. Ridzi a menţionat că, în maxim o săptămână Organizaţia de Tineret va avea definitivată lista tuturor candidaţilor.

Această listă este deschisă chiar de către Monica Iacob Ridzi, care a anunţat că va evolua în colegiul Petroşani-Petrila-Aninoasa, din Valea Jiului. Secretarul general al tinerilor democrat-liberali, Elena Băsescu, a anunţat însă că nu va candida la alegerile parlamentare din acest an, deoarece nu are experienţa necesară. (Cosmin Buhuş - AMOS News)

După părerea mea un gest necugetat îndeajuns. Organizaţiile de tineret ale partidelor ar trebui să obţină un număr cât mai mare de parlamentari şi nu să militeze pentru interesele seniorilor. Politica nu are voie să nu evolueze, altfel cei mai buni din organizaţiile de tineret nu vor ajunge niciodată o forţă a clasei politice.

Niciun comentariu: