sâmbătă, mai 23, 2009

Mironeasca în recital




Mirona - Buna!




Mirona - Survive (Ada Milea cover)



Mirona - Separat impreuna

7 comentarii:

Maximmouse spunea...

Hmmm, de gustibus, nu pentru mine...pot sa iti aduc multe argumente, dar gustul nu trebuie justificat!:)


Maxi!:)

Maximmouse spunea...

Stimate Bibliotecarul!

totusi....stiu sa recunosc spoiala atunci cand o mai ales aud...sorry!



Maxi!

Bibliotecaru spunea...

:)
Este cea mai bună voce pe care am auzit-o în ultimii ani, din păcate rămasă încă la stadiul de amatori.

Maximmouse spunea...

Look!:


http://www.youtube.com/watch?v=vFCif_h36Gw


Cam ..asa ...nu?:)


Maxi!:)

Bibliotecaru spunea...

Să spunem... cam aşa:
http://www.youtube.com/watch?v=nGvIuQ3uU5c

Maximmouse spunea...

Bine Stimate Bibliotecarul!


Atunci sa mergem pe ce se aude.ce am zis eu nu are nici o urma de vulgaritate in tonuri.Ce ai dat tu, nu stiu daca este aceeasi persoana de care vorbim are o dictie in fante, accente vulgare in note, desi nu pot sa contest ca stapaneste bine acutele...dar ce sa zic , daca ma apuc si cant "singur pe drum " si rad cu gura pana la urechi, ce simtire mai comunic eu auditoriului...ce arta e asta? Cum zic, poate vocea este necizelata...asa cum cu tristete observai, dar nu asta este principalul neajuns, nu...este ceva din interior...de aceea te-am indemnat la comparatie.

Nu voi lasa sa ne dezbine niciodata stimate Bibliotecarul , gusturile diferite in materie de voci sau interpretari...gusturile nu se discuta!:)


P.S. te rog stii blogul lui marcus?face vorbire despre el intr-o postare, sunt curios sa-l vad, daca ai cumva stiinta de el spune-mi-l.Multumesc,


URECHECIULITA, Maxi!:)

Bibliotecaru spunea...

Vorbim de o persoană care s-a înregistrat în sufragerie pe PC cu un microfon de 5 lei noi, fără prelucrări, fără studio, fără efecte.
Ce am dat eu (clipul video cu Spin) nu este aceiaşi persoană ca în primele trei înregistrări. Spin este o trupă în vogă astăzi şi aşa sună într-un concert live (pe CD se aude cu totul altfel) şi am dat tocmai pentru a face comparaţie cu cineva la aceiaşi dimensiune şi cu aceiaşi manieră vocală.

Repet, Mirona este cea mai bună voce pe care am auzit-o în ultima vreme şi spun asta pentru că atât cât mă pricep eu la muzică, ştiu cum ar suna o înregistrare profesionistă de studio cu domnia sa. M-am gândit că poate cineva de meserie o remarcă şi îi face un contract pentru un CD. Eu unul aş face asta imediat dacă aş avea posibilitatea. Sunt convins că este pasărea cu ouă de aur.