sâmbătă, aprilie 24, 2010

De ce-mi fug cărţile?



Un comentariu:

Anonim spunea...

GARANTEZ SCURTAREA MANDATULUI PRESEDINTELUI BASESCU !

SCANDALUL SECOLULUI
ACTIUNE TERORISTA CORDONATA DE ACTUALUL PRESEDINTE
AL ROMANIEI.

MINISTRUL TRANSPORTURILOR
TRAIAN BASESCU.
Nu ete vorba de vreo exagerare ci dimpotriva. Scandalul este descris de seful
inspectorilor UN din Irak SCOTT RITTER in cartea IRAK CONFIDENTIAL. Despre acest caz sau scris numeroase carti si poate sute de corespondente de presa. Dupa razboiul din ” Gulf War Sadam incearca sa aiba bomba atomica si sa creieze rachete balistice intercontinentale cu care sa stearga de pe harta Israelul si sa incinereze civilizatia occidentala.
SCOTT scrie “UNA DIN CELE MAI IMPORTANTE OPERATII A FOST ACEA DE A IMPIEDICA EFORTURILElLUI SADAM DE A OBTINE :ballistic-missile technology and production capabilities from Aerofina, a Romanian military-industrial company.Citing secret missile contracts with the Romanian company Aerofina…… Aerofina agreed to supply missile-engine parts, gyroscopes for missile guidance, the tools and equipment needed to produce these items, and the equipment needed to test them. MATERIALUL CONTNE
SEMNATURA LUI TRAIAN BASESCU -MINISTRUL TRANSPORTURILOR IN ACEASTAPERIOADA.

CONTINUARE
Urmariti: http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/
CITITI NOI DEZVALUIRI SAPTAMANAL:
IN CARTEA LUI VICTOR NICOLAE BAZATA PE INTERVIURI CU ROBERT HORVATH SERIALIZATA DE NEW YORK MAGAZIN . ” Daca ai trecut prin casa mortii ” -( CNN a cumparat drepturile de autor si produce un documentar iar NHK Japan va transmite un ” special “.de 45 minute pe aceasta tema. )
NEW YORK MAGAZIN NR NY Magazin, nr. 664 SI MIERCUREA VIITOARE nr 666 http://www.nymagazin.com/ ………… ETC Saptamina viitoare in mod spesial apare vineri.