Astăzi cluburile au căpătat obiceiul dansatoarelor de cub pentru a surescita simţurile "locatarilor" clubului. Pe vremuri însă pasiunea dansantă îşi avea culmea în tango. Astăzi pasiunea se negociază cu partenerul mai mult prin extracţii de umori şi hormoni, atunci însă pasiunea însemna un ceva mai mult cerebral.
Puteţi să simţiţi iarăşi o pasiune cerebrală clasică... Teatru Masca vă invită chiar la asta.
UNA HISTORIA DE TANGO - Sâmbătă 19 Ianuarie, ora 19.00.
Biletele se pot rezerva prin mail rezervari@masca.ro sau se pot cumpăra online prin Eventim.
(http://teatrulmasca.wordpress.com/2013/01/16/la-paris-au-facut-tangoul-decent-dar-trist/)
O calatorie in timp prin cele mai importante etape ale tango-ului, povesti eterne intre un El si o Ea, personaje carismatice si o ambianta fina, UNA HISTORIA DE TANGO este un spectacol de dans pasional, puternic, plin de energie, un spectacol in care performanta este pe primul loc. Prezenta coregrafilor Doina si Florin Botis in rol de interpreti completeaza trupa de actori a teatrului si aduc un plus de energie prin vitalitatea si prospetimea calitatii lor de miscare.
Am fost inspirata in crearea acestui spectacol, inspirata de actorii extraordinari care si-au deschis bratele si m-au primit in cadrul lor si inspirata de acest teatru proaspat si tanar, care se reinventeaza cu fiecare spectacol.(Ioana Macarie)
Evolutia extraordinara a acestor actori minunati este sustinuta si inconjurata de scenografia si costumele Oanei Draghici. Cu multa atentie la detalii ea a reusit sa valorifice fiecare etapa istorica si sa puna in prim plan, prin proiectie si scenografie, autenticitatea povestilor si atmosfera specifica.
Toate emotiile noastre sunt gata sa fie prezentate, nu ne mai ramane decat sa ne onorati cu prezenta. Va asteptam!
Distributie
Ana Maria Pislaru
Sorin Dinculescu
Florin Botis
Dora Iftode
Andrei Gonczi
Ana Sivu-Daponte
Cosmin Cretu
Alina Craita
Valentin Mihalache
Doina Botis
Ionut Ghenu
Laura Dumitrascu
Aurel Sandu
Realizatori
REGIA, SCENARIUL SI COREGRAFIA - Ioana Macarie
SCENOGRAFIA - Oana Draghici
(http://www.masca.ro/site/index.php?option=com_content&task=view&id=163&Itemid=49)
Pentru aceste timpuri ale disoluţiei relaţiei directe şi profunde, un astfel de spectacol echivalează cât o lovitură de stat pentru cetăţeanul care uită de multe prostioare dureroase ce-l înconjoară şi, mai ales, de lipsa de stare de bine... asta pentru că prin acest spectacol trăieşte superlativul complet al sunetului, imaginii şi sufletului.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu