luni, noiembrie 03, 2008

În urma atacurilor din toate părţile

Acest site se suspendă până după alegeri.

31 de comentarii:

Ela Roseni spunea...

nuuuu....

Anonim spunea...

Ei NU, ce naiba se intimpla ???

Anonim spunea...

Imi pare rau ca ai decis asta. Din pacate, noi nu stim sa respectam opinia celuilalt, dar e pacat ca te-ai descurajat din cauza asta. Iti doresc numai bine

Anonim spunea...

BIBLIOTECARU!
ai atatea de spus!
sunt multi care vor sa afle ce ai de spus!
toti cei care au aflat de la mine de Tine continua sa te viziteze!
din tara si din afara!
la tine se poate auzi o piesa de teatru ,buna!
o muzica buna!
un text rafinat si real....(asa le gasesc eu )
esti departe de a fi cioran !
cum cred unii ca vrei.si e de dorit sa nu fii!
fii TU insuti!
esti palpabil!
incearca sa-ti culegi scrierile,
comentariile de pe bloguri(legate de trairi!),adevarate perle in cocina ....
pune-le cap la cap,
si da-le un titlu!
fa sa fie un roman!
va avea succes!
as fi vrut eu sa le culeg!
dar sunt nepriceputa!
pentru mine as fi vrut sa le strang!
dar ma duc in arhiva ori de cate ori am nevoie de ...spusele tale!
ramai asa!
"nu este o virtute ,este un handicap nascut din faptul ca nu suport banii.
este o chestiune infierata in mine prin cine stie ce mecanism psihologic".
e aproape o rusine ,sau esti luat de fraier daca indraznesti sa afirmi asta .sau ipocrit.
credeam ca nu mai gandeste nimeni asa.ca mine....
chiar ma gandeam ca la un handicap!
si...in timp ce iti scriam ,am primit unul din "cadourile" nedorite!
nu stiu cum s-a putut intampla...
si m-am dus in arhiva dupa o scriere de a ta,potrivita situatiei:"cineva trebuie sa-si castige dreptul de a-mi face un cadou"
scriu alambicat si incurcat,stiu!
as vrea sa am libertatea ta!
sa scriu, sa spun ,fara anonim!
dar vezi ce avalansa ai provocat!
pe mine m-ar dobori!
definitiv!
.............
sper sa nu aflu intr-o zi ca tot ce se intampla ,...,este o diversiune!
gata!
sunt intr-un concediu ,provocat tocmai de aceste dispute...!
vreau sa le uit!
si vin aici....
si tuuu...
dar am destul de ascultat!
si citit!
asteptam ceva ....la subiect!
mai astept!

Bibliotecaru spunea...

Din punctul meu de vedere această campanie electorală, întreaga clasă politică, viaţa în România, toate au scăpat de sub control. Personal cred că modalitatea de luptă de astăzi depăşeşte cu mult ceea ce-şi permite securitatea în timpul regimului Ceauşescu. Democraţia reală astăzi în România este mai joasă decât în comuna primitivă. Ne îndreptăm către o dictatură totală a clasei politice. Din ce în ce îmi este mai clar că astăzi refacem perioada stalinistă cu o virulenţă pandemică.

Anonim spunea...

Nu se poate... chiar acum,inainte de alegeri:((
karina!

Anonim spunea...

acest blog se numeste..blogul ratiunii...deci asteptam //ratiunea!K

Anonim spunea...

Ce rau imi pare

Anonim spunea...

Inteleg atitudinea ta.Si eu cred ca nu mai exista leac pentru clasa politica.Este o paranoia generala, comportandu-se de parca ar trai vesnic.Daca merg la vot o fac pentru politicieni ca Adrian Nastase, Crin Antonescu, etc.Din pacate gloata oamenilor politicianisti este dominanta.Oricum nu trebuie sa ne resemnam.Lia

Anonim spunea...

te-ai cam saturat nu???...
ceea ce nu inteleg este de ce asa de tarziu???
scarba este la ordinea zilei...
mai bine ii lasam pe ei in pace linistiti...sa-si faca "ploile"...

Argusdre spunea...

Bibliotecaru
foarte rau ca l-ai inchis, pentru ca e foarte posibil sa fi facut exact pe voia derbedeilor.Te sfatuiesc sincer sa-i dai din nou carbuni.
pai ce-ar fi sa ne luam mereu in viata dupa involuati, unde am ajunge ?

Anonim spunea...

Tu chiar nu vezi cati prieteni ai si cati trec pe aici in speranta ca ai revenit? Nu traim intr-o lume ideala, dar cred ca prin tacere parca avansam ideea ca ne complacem. Hai, poate te intorci mai repede printre noi!

Bibliotecaru spunea...

După alegeri.
Politica mă dezgustă pe zi ce trece. Nu mai este nimic politic în această campanie electorală, este un război între mardeiaşi. Nu-i mai suport. Mai scriu pe câteva bloguri politice în speranţa că se va schimba ceva, dar îmi este din ce în ce mai greu să mă gândesc la politicieni ca la nişte oameni obişnuiţi, par din ce în ce mai mult personaje rupte din armaghedon.

Îmi vine să fac eu un partid, nu pentru a candida la alegeri ci pentru a arăta ca se poate face şi politică în normalitate. Dar cine să mă urmeze, cine să nu fie interesat şi egocentric? Mai sunt oameni în această ţară?

Anonim spunea...

Ne-a zapacit politica asta, greata e tot mai acuta, dar n-avem voie sa ne descurajam. Macar sa nu acceptam ca sunt ei mai tari!

Lecteriţa spunea...

Prefer un om care face un pas inapoi, decat unul lateral ; la fel cum prefer unul care merge pe unde se uita, si nu unul care se uita pe unde merge.Inteleg de ce simti nevoia sa tragi obloanele pana la alegeri . Ar trebui sa ma jenez de ceea ce am facut , dar mi-am dat foc la buletin . Pentru ca doar de atat au ei , unicandidatii ,nevoie de la mine , in ziua de 30 nov. Ma considera cetatean doar din perspectiva electorala. Ei bine, in ziua aia n-o sa exist decat fizic, nu si civic . Dupa aia, o sa-mi fac alt buletin. Am intrat in blogurile tale prin acolada ,pe la Adrian Nastase , ii urmaresc postarile de multa vreme. El pentru mine nu e om politic, e fostul meu prof de drept internatioanl, soacra-mare in materie de drept .Si l-am vazut si pe Pruteanu pe aici pe la tine ; am avut o adoratie speciala pentru el. In duminica aia sinistra, asteptam sa intre pe forum sa ne vorbeasca despre Che Guevara. Imi promisese...Imi plac subiectele tale . sunt subiecte-fluviu

WhiteRevolution spunea...

Asa domne , ai luat-o la fuga sa imparti afise pentru sclavii evreilor ? bine ai facut , stiu ca nu o sa recunosti , o sa ma consolez cu gandul asta

emilia irina spunea...

Buna seara,domnule Bibliotecaru.Pai ratingul exact acum ar trebui sa creasca,la alegeri.Cum sa se suspende blogul?

Anonim spunea...

bibliotecaru,sunt impresionata de solidaritatea din preajma Sybillei!
dar ,in acelasi timp ,ma intreb:eu care nu am blog,ma aflu in aceeasi situatie,am indraznit sa scriu ici -colo,cat de cat subtil,(de mine chiar nu stie nimeni),ba unul cristi pe un blog m-a facut cersetoare ,eu ,ziceam -cui trebuie sa-i cer sprijin?
vad ca teoria pe care mi-o tineai mie, cu ceva timp in urma ,ca nu se poate sa-ti puna pumnul in gura nimeni,a picat!
deodata ,aveti cu totii o revelatie!

Anonim spunea...

ar trebui sa stiti cred ca am fost bannat de pe blogul EU. incercam sa reproduc textlui lui cristi cu jidanii.

il consider un blog rasist, in ciuda aparentei de democratie. pierdeam oricum timpul cu bloggul dar este nedrept. \

sanatate. stay sane, pe blogul ala si oriunde altundeva

Anonim spunea...

Da, nu stiu cum de am postat anonim. Sint Crane, evident. Nu stiu zau de ce nu dai drumul la bloggul asta? e chiar interesant.

Anonim spunea...

e ceva in neregula, incerc sa postez sub Crane

Anonim spunea...

acum nu mai cred ca am fost bannat. toata lumea e in moderare. Ramin totusi la parerea ca e un blog rasist si n-am sa mai scriu nimic pe acolo. Nu poti sa lasi sa treaca un post cu cuvinte precum "jidani". Noroc, da drumul la blog.

Anonim spunea...

Salut, Bibliotecar, chiar am fost interzis pe blogul dnei Udrea. azi mi s-a confirmat. Sanatate, cind o sa-ti deschizi redeschizi blogul mai vorbim.

Anonim spunea...

Pacat ca nu iti citesti comentariile, Bibliotecar. Spatiul virtual creat de Elena Udrea este un mic gulag comunist. Ai grija, comunistilor nu le placeau intelectualii subversivi, si le luau intr-un fel sau altul piuitul. Tu ai rezistat prin felul tau de a fi si a scrie, super elegant. Comunismul i-a rabdat insa pe cei mai necivilizati, si xenofobi. astia, sa fim de acord, se regasesc din plin pe blogul doamnei.
Am urmarit discutiile de azi, dar cred ca ma las. Madalina nu ma lasa sa trec, si cred ca incepe sa-mi pese din ce in ce mai putin, Am incercat sa trec de moderare si cu un mesaj lingusitor si agramat, dar nu ma lasa, e fata isteata.

Anonim spunea...

Ori isi face unghiile.

scuza-ma, mai sus n-am vrut sa spun ca ai fi un intelectual subversiv, cred insa ca cei de pe blog te considera astfel.

Anonim spunea...

Poate veti dori sa-mi postati acest comentariu. el este acum la moderare. Daca postez sub crane e ca si cum nici nu exist. postul meu se duce probabil direct la spam. Simpatica Madalina!

Dl Cristi pur si simplu minte. Postez la greu in toate partile si pe toate bloggurile. Scriu pur si simplu despre cit de democrat e bloggul dnei Udrea si cit de pro-semiti sint cei din stafful de campanie si moderatorul bloggului. 'Jidani', tigani "nespalati si necivilizati" sau du-te "intre picioarele lui Bombonel"sint mult mai putin ofensatoare decit un comentariu critic la adresa EU si a presedintelui iubit.

Multumesc.sper sa nu patiti la fel ca mine. poate va deschideti bloggul atunci.

Anonim spunea...

Cred ca e importat ca abc si altii sa stie ca unii sint interzisi de pe blog pt simplul motiv ca isi sustin parerile cu tarie. Se considera ca ii deranjeaza pe bloggeri. Care din ei, oare? Pe un zimbet la o cafea?

Anonim spunea...

Stimate domn, între timp domnişoara administrator a confirmat că sunteţi banat. Din acest moment disputa nu-şi mai are rost, domniile lor au toate drepturile de a bana sau şterge orice comentariu vor, cât timp o fac transparent, indiferent de motiv.

Anonim spunea...

Bibliotecar, e ok, am vazut ca Mada a confirmat pentru dvs. Incepe sa-mi placa rolul asta de "Om din umbra". Oare o sa iasa din joc si abc? tare sint curios.
Sanatate multa!

Blog de distractie spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Dacă se poate, fără comentarii de tip spam.