luni, ianuarie 18, 2010

La ceai


Teatrul Masca a încetat de mult să mai fie preocupat de graniţe. Dimensiunea socializării, comunicarea dintre artist şi publicul devenit el însuşi artist prin co-participare la actul artistic se măreşte cu o ingeniozitate a măreţiei.

(sursa: http://teatrulmasca.wordpress.com/2010/01/17/fotografii-intr-o-ceainarie/)

Pozele din ceainărie sunt realizate de către dl. Mihai Vasilescu.
Un spaţiu modern, o atmosferă de lux cultural, plăcere şi atitudine. Cine nu se poate linişti în compania domnilor miliardari ai României, poate încerca acest spaţiu ca pe o ieşire din cotidianul mocirlos de afară şi, uneori, şi din mocirlosul din noi.

PS.
Din păcate am ratat momentul...

,,My city” de pe albumul lui Mircea Tiberian ,,Alone in Heaven”…

3 comentarii:

teatrul masca spunea...

Inca o data, ne coplesiti. Sper sa si meritam laudele. Tiberian va concerta si sambata 23 ianuarie la ora 12.30 tot in statia de metrou Unirii 1. Sper sa va foerim mai multe foto precum si un video.

Paul Grigoraş spunea...

Bună ziua.

Vreau să vă rog şi pe dumneavoastră, la fel cum am rugat şi pe alte persoane publice, sau simpli blogări, să spuneţi ce părere aveţi despre faptul că Radu Stroie a fost surprins în campania electorală făcînd cadouri votanţilor din circumscripţia sa, adică celor care urmau să iasă la vot. Ştiţi că acest lucru este atât ilegal, cât şi imoral. Credeţi că merită în urma acestor fapte lipsite de moralitate să reprezinte pe români în Parlament?

Aştept cu nerăbdare şi răspunsul dumneavoastră.
Mulţumesc.

Paul Grigoraş spunea...

Bibliotecarul,

Sunt foarte multe persoane cărora le-am cerut părerea, dar relevante pentru noi vor fi mai ales răspunsurile politicienilor fiindcă în funcţie de ele ne dăm seama de valorile pe care aceştia le apără.

Dacă au existat "pungi" şi de partea cealaltă nu am aflat, eu doar am avut ocazia să văd imaginile la Realitatea TV cu Radu Stroie. Dacă există dovezi şi în partea cealaltă este bine să le punem la dispoziţia publicului larg ca să le cunoască.

Să fac clar un lucru: eu nu caut să clarific lucruri de natură politică prin această întrebare pe care am pus-o, ci lucruri de natură morală în legătură cu un om care va intra în parlament şi îi va reprezenta pe români. Sunteţi de acord ca un om cu astfel de valori morale să ne reprezinte? Nici nu contează numele, nici nu contează partidul, ci starea lui morală, care se pune mai înaintea culorii lui politice. Dacă un om îşi cumpără voturile deşi acest lucru este ilegal şi imoral, ce va face el în funcţia de putere pe care o va deţine? Nu ne va vinde pe toţi pentru propriile interese, cum a făcut şi în campania electorală?