joi, august 09, 2012

Deschideţi ochii pentru că apoi veţi spune că nu v-a spus nimeni


Aşa cum am mai spus de-a lungul timpului, în spatele ordinii legale şi al aspectul suveranităţii şi democraţiei... lucrurile stau cu totul altfel. Peste tot se formează oligarhii care controlează dimensiunea financiară şi politică a spaţiilor. Domnul Alex Jones vorbeşte chiar despre acest lucru. Mai precis, spune că încă din preistorie, regalitatea, tagma preoţilor şi alte elite auto-proclamate au făcut tot ceea ce a trebuie pentru a domina populaţii şi a le ţine divizate împotriva propriilor interese. Nici astăzi lucrurile nu stau foarte diferit. Domnul Alex Jones se foloseşte de trei jocuri de strategie pentru a explica pe înţelesul tuturor care sunt modelele clasice de control pe care conducătorii le folosesc. Acestea sunt concentrate în trei dimensiuni, războiul clasic între două facţiuni, războiul complex al conflictului la nivel mondial şi, evident nu în cele din urmă, războiul economic.



(mai multe pe http://www.infowars.com/full-spectrum-evil-secrets-of-global-domination/)

3 comentarii:

ADRIAN spunea...

Eu am invatat din intelepciunea poporului american frate si prieten care, prin vocea multiubitului Gitepartz spunea ca in Romania nu se poate spune ca nu e democratie atat timp cat lumea nu e impuscata pe strada ca in Siria. Eu aplic lectia asta si spun ca in Romania nu se poate vorbi de lovitura de stat atat timp cat pe Basescu nu l-au impuscat inca precum in Libia. Trebuie sa ai creierul cel mult cat al unei gaini ca sa afirmi ca in Romania s-a dat o lovitura de stat care - culmea! - mai are nevoie si de "legitimarea populara" prin referendum. La care peste 7 milioane cer demiterea ... Dar sunt multi dusi cu pluta care chiar cred nu numai fac propaganda.

ADRIAN spunea...

Am postat aici pentru ca la blogul principal mi se spune ca nu pot comenta decat "team members" si ca sunt restrictionat sub contul meu. S-o fi suparat "cineastul" si v-a facut mosmoande :)

Bibliotecaru spunea...

Eu am oprit comentariile pe perioada de suspendare, cu gândul că cei obişnuiţi le va da prin gând să vină aici... ceea ce s-a şi întâmplat. :D

Cât despre mărimea creierului... nu ştiu ce să spun, la noi găinile au creierul destul de mare... poate bibilicile să fie mărimea limită. :D

Cumva pseudo-democraţia asta, care nu numai la noi e pseudo, ci în toată lumea, va trebui să dispară. Or se va ajunge la dictatură, or se va ajunge la o democraţia adevărată.