miercuri, iunie 25, 2008

PSD-ul a pus "geoana" pe preşedinte


The image “http://www.ziua.net/pics/2007/10/04/1191440186.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a susţinut astăzi că demersul lui Traian Băsescu cu privire la un dialog cu reprezentanţii partidelor politice pe tema valului de scumpiri are un substrat populist şi demagogic.

[Basescu-Geoana_rompres.jpg]http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/5226/2357789/1/basescu-geoana.jpg

"Am primit invitaţia pe care preşedintele a adresat-o partidelor parlamentare. Noi înţelegem demersul acesta care are în mod transparent un substrat populist şi demagogic", a spus Geoană.
Liderul social-democrat este de părere că singurul responsabil de scumpirile care se vor abate asupra ţării noastre este doar Guvernul care nu ştie cum să evite acestă situaţie.

The image “http://stiri.acasa.ro/uploads/format3/basescu_geoana.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

"Întreaga responsabilitate pentru scumpirile care vin în lanţ asupra României aparţin puterii. Este o guvernare de dreapta care nu doreşte, nu ştie sau nu poate să atenueze impactul social atunci când situaţia de genul scumpirilor în lanţ apare", a mai spus preşedintele PSD.

Potrivit acestuia, şeful statului ar trebui să meargă la Guvern şi să discute pe acest subiect şi nu să atragă Parlamentul şi partidele în această capcană de imagine.
Geoană a spus că PSD va lua parte la întâlnirea de pe 1 iulie dar nu la nivel de conducere întrucât în acea zi se va afla la un congres.

The image “http://www.ziua.net/pics/2006/11/04/1162584213.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

"Noi vom răspunde la un nivel moderat de participare la această invitaţie. Noi vom trimite o echipă la această consultare ţinând cont de faptul că atât eu cât şi alţi colegi vom fi pe 1 iulie la un congres al Internaţionalei Socialiste la Atena", a conchis Geoană.

Traian Băsescu a trimis ieri o scrisoare liderilor partidelor parlamentare prin care i-a invitat la Palatul Cotroceni pe data de 1 iulie la o discuţie pe tema scumpirilor care se vor abate asupra României. (Alina Bonghiceanu)


The image “http://www.etc-cte.org/_uploads/productions/1189690518.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

The image “http://pictures.exploitz.com/Balet-TC-photo-Caracas--_srcgpx10001x15344x13d1f9bae.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Niciun comentariu: