vineri, septembrie 14, 2012

Atunci când suveranitatea dispare din Europa... soseşte tirania.


Ştiu, când spun eu nu tresare nimeni... Iată că părerea aceasta vine de la Jurriaan Maessen.


(http://explosivereports.com/2012/05/14/jurriaan-maessen-paul-joseph-watson-united-nations-soft-kill-depopulation-agenda-exposed/)


Ştiţi ce spune acest domn?

Spune că pe 12 septembrie au fost alegeri generale în Olanda.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dutch_general_election,_2012


Domnia sa observa că olandezi au avut de ales... dar au ştiu ce aleg? Partidul aflat la guvernare VVD (Volkspartij voor Vrijheid en Democratie, adică partidul popular pentru libertate şi democraţie) a fost declarat câştigător. Liderul acestui partid este Mark Rutte.

File:Mark Rutte-6.jpg
(http://en.wikipedia.org/wiki/File:Mark_Rutte-6.jpg)

Ei bine, acest Mark Rutte, autoproclamat "liberal", ce credeţi că a făcut? Nici mai mult şi nici mai puţin a participat la întrunirea Grupului Bilderberg din 2012. Cum să nu spui WAW!!!!

Ei bine, acest lider a cam îndesat 4 miliarde de euro în buzunarele bancherilor europeni (că doar băncile sunt conducătorii lumii... şi bănuiesc că Bilderberg are ceva de-a face cu asta) , ba se pare că mai sunt pregătiţi 140 de miliarde de euro pregătiţi pentru o destinaţie asemănătoare.

Şi tare mai iubeşte Comisa Europeană aceste injecţii cu cash...

Sigur, Olanda nu e România... ăştia au baaaaani domnule!

Numai că pare indecent ca băncile să fie vinovate de criza mondială, ele să primească bani... iar oamenii decenţi să pună ştampila pe cineva care dă bani la bănci... Ceva nu este tocmai în ordine.

Domnul Jurriaan Maessen remarcă că unele partide sunt "eurosceptice", altele sunt de-a dreptul împotriva UE. Ca şi în România, se vorbeşte despre disiparea suveranităţii naţionale şi cedarea ei unei structuri europene... dar ca despre ceva sau altceva... cum că acesta ar fi un lucru bun. Dincolo de un discurs sau altul, suveranitatea se livrează la pachet celor ce controlează UE, câştigătorul alegerilor parlamentare de la finele anului, ar putea să nu fie un partid de la noi, ci nişte politicieni care au pus mâna pe manetele şi butoanele UE. Iată la Olandezi deja pare că există aşa ceva. Nu-i aşa că trebuie reamintit politicienilor de tip Reding sau Barroso că ei slujesc Europa şi nu deţin Europa? După cum toţi românii au observat, cei doi nu au avut nici un fel de jenă în a veni şi a da porunci către Victor Ponta (şi sunt sigur că şi domnul Băsescu a primit lista sa).







OK... citiţi http://www.infowars.com/sovereignty-evaporating-europes-steady-slide-into-tyranny/#