joi, mai 29, 2008

PIN - Pe lista susţinătorilor lui Oprescu se află 24 de bebeluşiPIN - Pe lista susţinătorilor lui Oprescu se află 24 de bebeluşi
PIN afirmă că pe lista susţinătorilor lui Sorin Oprescu, candidat independent la Primăria Capitalei, se află 24 de bebeluşi, născuţi în 13 şi 16 aprilie. "În urma investigaţiei telefonice asupra listei de susţinători ai lui Sorin Oprescu, demarată de către vicepreşedintele PIN, Lavinia Şandru, pe lângă faptul că nici măcar 1% din cei chestionaţi telefonic nu recunosc că au semnat lista de susţinere, s-a mai descoperit un fapt incredibil: 24 de sugari, născuţi în 13.04.2008, respectiv 16.04.2008, apar că au semnat pentru susţinerea candidaturii lui Sorin Oprescu !!!", informează PIN. Pentru clarificarea situaţiei, PIN solicită public direcţiilor spitalelor care au secţie de nou-născuţi să lămurească această situaţie, pe care o consideră "demnă de cartea recordurilor", prin analizarea listei cu semnături de susţinere. PIN ataşează şi lista în baza căreia acuză faptul că printre susţinătorii lui Oprescu s-ar număra şi bebeluşi. Lista conţine 24 de nume, cu adrese, cu seria şi numărul cărţilor de identitate. La rubrica "data naşterii", la primele trei poziţii este înscrisă data de 13 aprilie 2008, iar la următoarele cea de 16 aprilie.


3 comentarii:

Anonim spunea...

Ce vedem este suficient ca sa anuleze rezultatul algerii lui Oprescu daca se alege si cineva trebuie sa faca si parnaie, si atunci multe vom afla caci frica pazeste bostanaria.

Anonim spunea...

PS De fapt ti-am spus mai demult ca asa s-a intamplat cu toate listele adunate in Romania pana acum.

Bibliotecaru spunea...

Mai repede cred că de la alegerile următoare se va da o atenţie mărită la listele de susţinători.