miercuri, mai 28, 2008

Telefoane mobile şi cartele, cadou electoral de la Vanghelie


Telefoane mobile şi cartele, cadou electoral de la Vanghelie (Imagine: Mediafax Foto)
Locuitorii sectorului 5 au primit, marţi seară, din partea unor echipe de activişti PSD, telefoane mobile şi cartele pre-plătite încărcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numărul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.

"Aseară, după ora 19.00, la mine la uşă a sunat un grup de tineri îmbrăcaţi în tricouri imprimate cu PSD şi cu imaginea primarului Vanghelie. Am deschis şi mi-au dat cadou o pungă, spunându-mi să vin duminică la vot şi, pentru orice problemă, să-l sun pe primarul Marian Vanghelie. N-am înţeles la început ce voiau, dar după ce m-am uitat în pungă am realizat că primisem un telefon mobil nou, în cutie, perfect funcţional", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, unul din beneficiarii cadoului electoral de la Vanghelie.

Bărbatul, care a ţinut ca nici identitatea şi nici numărul de telefon primit de la Vanghelie să nu-i fie dezvăluite, a spus că "sigur" şi vecinii săi din blocul M112 de pe strada Mărgeanului din cartierul Rahova au primit asemenea cadou.

"Vă daţi seama câţi bani s-or fi cheltuit, că numai la noi pe scară sunt 44 de apartamente... Şi sunt mai mult ca sigur că nu au venit numai la noi în bloc", a adăugat bărbatul, care este angajat, atât el cât şi familia sa nefiind cazuri sociale.

Numărul de telefon al primarului Vanghelie - 0724.500.300 - este scris pe cutia pachetului ce conţine telefonul, cartela, încărcătorul şi certificatul de garanţie. Abţibildul pe care este scris numărul primarului Vanghelie conţine şi mesajul "Sunaţi-l pe Vanghelie".

The image “http://cristianlucaci.files.wordpress.com/2007/10/ssshh.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Bărbatul nu a citit certificatul de garanţie al telefonului, însă a declarat că, din câte îşi aminteşte, acesta nu era completat, fiind emis "în alb".

"Nu l-am sunat pe primar", a ţinut să precizeze acesta.

La numărul de telefon scris pe cutia telefonului mobil nu răspundea nimeni, miercuri.

http://discordiaeris.files.wordpress.com/2008/03/vanghelie1.jpg

Telefonul primit de bărbat este un model Vodafone 125. Pachetul conţinând un aparat asemănător acestuia - Vodafone 225 - cu bateria şi încărcătorul aferente, şi cartela SIM preplătită cu credit de patru euro costă 119 lei, conform site-ului companiei de telefonie Vodafone, titularul licenţei de vânzare pentru acest model de telefon.


http://news.zdnet.co.uk/i/z5/illo/nw/story_graphics/may07/vf125.jpg

The image “http://mobile.broadbandindia.com/uploaded_images/Vodafone-225.PNG” cannot be displayed, because it contains errors.

Cadourile împărţite în numele lui Vanghelie au ajuns şi la locuitorii altor blocuri din aceeaşi zonă.

Niciun comentariu: