duminică, iunie 01, 2008

Cristian Diaconescu a votat pentru schimbare



Cristian Diaconescu a votat pentru schimbare (Imagine: Mediafax Foto)
Candidatul PSD la funcţia de primar general al Bucureştiului, Cristian Diaconescu, a votat, duminică dimineaţă, la o secţie de votare din Sectorul 3, împreună cu el exercitându-şi dreptul de vot şi fiica sa.

Diaconescu a afirmat, după ce a votat, că momentul alegerilor locale este important pentru determinarea unei schimbări în administraţia locală a Bucureştiului.

http://paul.scriptor.info/wp-content/gallery/fotografiile-mele/schele.jpg

"Am votat pentru lege, am votat pentru ordine şi mai ales pentru respectul datorat familiilor noastre de către comunitatea locală. Am votat pentru cei ce ştiu şi pot să facă ceva pentru comunitate. Şi mai ales este necesar să vedem dacă cei care au gestionat interesele Capitalei până acum mai sunt în stare să o facă", a spus el.

Diaconescu a spus că, după vot, va merge prin Bucureşti, îndemnând oamenii să voteze, pentru că alegerile locale ar trebui să fie un moment de expresie a conştiinţei civice a fiecăruia.

Candidatul PSD la funcţia de primar general al Capitalei a fost însoţit de fiica sa, de candidatul social-democrat la funcţia de primar al Sectorului 3, Doru Giugula, de Andrei Iucinu şi de consilieri din propriul staff.

http://www.paro.ro/images/paro-schele-electrice_08.png

Niciun comentariu: