duminică, iunie 01, 2008

Ludovic Orban a votat pentru un Bucureşti european



Ludovic Orban a votat pentru un Bucureşti european (Imagine: Mediafax Foto)
Candidatul PNL la Primăria generală a Bucureştiului, Ludovic Orban, a votat, duminică dimineaţă, pentru "un Bucureşti european, un Bucureşti care să fie iubit de bucureşteni", ghidându-se după principiul "Cine se scoală de dimineaţă, primar ajunge". Ludovic Orban a fost cel mai matinal dintre toţi adversarii săi.

"Am votat pentru un Bucureşti european, pentru un Bucureşti pe care să-l iubim şi în care să ne facă plăcere să trăim", a susţinut Ludovic Orban.

The image “http://farm1.static.flickr.com/32/38318123_22058e407b.jpg?v=0” cannot be displayed, because it contains errors.

Întrebat dacă a vrut să fie primul la vot, Orban, care a votat la ora 7.30, a replicat că acesta este programul său obişnuit şi că a vrut să aplice principiul "Cine se scoală de dimineaţă, primar ajunge”.

Pe de altă parte, Ludovic Orban a ţinut să transmită un mesaj alegătorilor, recomandându-le să se gândească bine înainte de a aplica ştampila de vot.

"Alegătorii au puterea în mână o dată la patru ani. Au puterea de a determina o schimbare în bine pentru Bucureşti şi îi rog să folosească această putere şi să voteze cu mintea", a adăugat candidatul PNL.

Întrebat de ce nu a venit împreună cu soţia sa, Ludovic Orban a menţionat că, aşa cum se ştie, soţia sa este o persoană foarte discretă, căreia nu îi place publicitatea, adăugând că aceasta era sigură că la secţia de votare vor fi jurnalişti.

The image “http://lh4.ggpht.com/brady42/RmqxQNit5II/AAAAAAAAAEM/a7PdX34SPqw/Picture%20026.jpg?imgmax=512” cannot be displayed, because it contains errors.

Ludovic Orban a votat la Şcoala nr. 16 de pe Aleea Budacu, din Sectorul 3.

La ieşirea din secţia de votare, Ludovic Orban s-a oprit în faţa unui bloc din apropiere, unde la un balcon se afla mama sa, pe care a salutat-o şi i-a spus că a votat. El le-a spus jurnaliştilor că a locuit mulţi ani în acel apartament.

[dacia+and+horse.jpg][mcdonalds.jpg]

Niciun comentariu: