joi, septembrie 06, 2007

Luciano



Luciano a învins şi viaţa. Rămas bun, dragul meu!
http://en.wikipedia.org/wiki/Luciano_Pavarotti

7 comentarii:

Anonim spunea...

Vestea mortii marelui Pavarotti a cazut ca un traznet ! Orice am spune in aceste momente ar fi mult prea putin si neinsemnat pentru uriasa sa personalitate...
Suntem mult mai saraci incepand de astazi si mai vulnerabili...

coloniatomesti spunea...

Ramai cu bine, maestre Pavarotti! Nu te vom uita! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Anonim spunea...

Dumnezeu să-l ierte!

Anonim spunea...

O lacrima pentru acest mare artist. Dumnezeu sa-l aiba in paza!

coloniatomesti spunea...

Luciano Pavarotti exprima, într-un comunicat, "emoţia" pentru Premiul de "Excelenţă culturală" care i-a fost decernat în premieră.

"Mă înclin, plin de emoţie şi gratitudine, în faţa premiului care mi-a fost oferit, deoarece îmi permite să celebrez magia unei vieţi petrecute în slujba artei", spunea Pavarotti.
http://www.mediafax.ro/cultura-media

coloniatomesti spunea...

"Am deschis lumii intregi portile muzicii. Vocea mea ii face pe oameni fericiti, acesta este motivul meu de mandrie si responsabilitatea mea", explica tenorul, vorbind despre dorinta de a-si "democratiza" arta.James Brown, Sting, Bono, Zucchero, Stevie Wonder, Elton John sunt doar câtiva dintre artistii care au participat, incepând cu 1993, la concertul anual de caritate "Pavarotti and Friends".

"Desi este dificil pentru mine sa le interpretez repertoriul si in mod sigur este foarte straniu pentru ei sa cante cu o voce de opera, am adorat faptul ca m-am deschis spre aceasta lume", spunea tenorul.
http://www.frontnews.ro/arts-si-entertainment

coloniatomesti spunea...

"Tribute for Pavarotti" a fost o presimtire...