duminică, septembrie 16, 2007

onus electricum



(încărcătură electrică)
Dorel Exista!
Nu s-a atestat încă prezenţa reală a lui Moş Crăciun. Iată însă că de ieri este atestată prezenţa lui Dorel din reclama la Coniacul Unirea. Să vedem mai întâi reclama:

Ştirea “Dorel există!” s-a răspândit cu viteza fulgerului. Desigur, pentru a nu crea panică, informaţia a fost disimulată printre ştirile obişnuite şi, mai ales, nu s-a pomenit nici o clipă de numele Dorel. Iată ştirea la Pro TV:
Un muncitor neatent a provocat o pană de curent în lanţ în Capitală
Muncitorul, care lucra astăzi (ieri, sâmbătă n.r.) pe un bulevard din capitală a tăiat un cablu electric. Mai multe cartiere şi spitale au rămas fără curent, la fel şi câteva garnituri de metrou. Bărbatul a fost rănit în explozia declanşată de scurtcircuit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Scurtcircuitul a lăsat fără curent patru zone din Bucureşti - Drumul Taberei, Militari, Grozăveşti şi Calea Griviţei. De asemenea mai multe garnituri de metrou au fost oprite.
Defecţiunea a fost remediată, iar metroul funcţionează normal pe toate liniile. O comisie de anchetă formată din poliţişti şi angajaţi ai societăţii Electrica investighează accidentul. Firma pentru care lucrează muncitorul responsabil de acest incident va fi dată în judecată pentru toate pagubele produse.


Dorele! Ia mai fă mă zzzzzzz…

Niciun comentariu: