vineri, octombrie 05, 2007

incredibilis



(incredibil)
Iată o ştire care ar trebui să fie nu pe prima pagină ci prezentată cu afişe pe fiecare stâlp al României. Oare să fie posibil aşa ceva? Să vedem ştirea mediafax… eu totuşi cred că e prea incredibilă această poveste, să fie posibil?

Senatorul PRM Gheorghe Funar l-a acuzat, vineri, pe preşedintele PSD Mircea Geoană că a votat împotriva moţiunii, întroducând bila albă în urna neagră şi bila neagră în urna albă, probabil din cauza emoţiilor.
Funar a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că l-a urmărit pe Geoană cum a votat.
"Eu l-am văzut venind spre urne cu bilele în mâinile ridicate şi îndreptându-se spre cele două urne şi le avea puse greşit, urmând să pună bila albă în urna neagră şi invers", susţine Funar.
*Această poză este trucată.

Potrivit acestuia, Geoană a pus bilele invers la vot şi a votat astfel împotriva moţiunii, lucru văzut şi de alţi parlamentari PRM.
Funar a făcut apel la conducerea PSD să verifice imaginile filmate în timpul votului şi să decidă, după vizionare, dacă îl vor exclude din partid pe Mircea Geoană sau dacă acesta se va autosuspenda. "Cinstit ar fi să se autosuspende", a spus Funar.

Unde s-a ajuns cu acest voturi secrete, este incredibil. Poate că ar trebui să se facă un instructaj înainte de vot, cum se votează, protecţia muncii. Oare parlamentarii au fost prelucraţi cu protecţia muncii? Dacă unui parlamentar i se face rău în exerciţiul funcţiunii, de exemplu un coleg de partid în face prostănac, şi apare un episod de nelinişte… acesta se consideră accident de muncă? Necunoscutele sunt căile politice şi mulţi sar gardul de beton al parlamentului pentru a se da drept oameni politici. Dacă ştirea de mai sus este adevărată, unde vom ajunge, la ce vom ajunge?
Mă gândesc că bila albă ar trebui să fie radioactivă. Modul de a vota secret ar fi dovedit cu precizie cu un banal aparat de detectare a radiaţilor Geiger – Muller.
Dacă domnul Mircea Geoană se simte neîndreptăţit de acest articol, îi ofer dreptul la replică. Recunosc că şi mie mi se pare incredibilă “atâta emoţie”. Să fie oare posibil?!?!

10 comentarii:

Anonim spunea...

Fotografia de mai sus mi se pare un trucaj extrem de prost. Uitati-va la "asezarea" capului pe git.

Anonim spunea...

În limbaj jurnalistic un cerculeţ cu litera T în el înseamnă o imagine trucată.

Anonim spunea...

Poza este ea trucată, dar declaraţia lui Gheorghe Funar este pe MEDIAFAX, http://www.mediafax.ro/politic/funar-il-acuza-geoana-votat-impotriva-motiunii.html?1687;946164

Anonim spunea...

Daca chiar asa a votat si nu-l da nimeni afara, eu imi dau demisia din PSD si ma inscriu la Jiji.

Anonim spunea...

Dacă tot vrei să părăseşti corabia, de ce nu o faci cu stil, ia cuvântul, spune ce ai de spus, lasă-i pe ei să te dea afară, măcar aşa ai un atu la viitorul partid :)

Anonim spunea...

Nu vreau sa parasesc corabia, faceam si eu figuri de stil. Sincer ma simt socialist de cand m-am nascut asa ca nu prea am unde sa ma duc in momentul de fata.

Am si eu o intrebare la tine ca poate esti mai informat. Care e faza cu blogul lui Cristi Diaconescu?

Anonim spunea...

Nu ştiu exact, îţi pot spune ce bănuiesc şi anume că intrau şi la el "elemente" anti-Geoană, probabil că vrea să se protejeze până la liniştirea apelor.
Nu cred că poate fi vorba de spam... ce face îl opreşte de tot că are spam? Este absurd.

Anonim spunea...

Cam asa ma gandeam si eu. Da e ciudat ca a postat acolo niste motivatii care sunt foarte de usor de demonstrat ca sunt false. Nu pare stilul lui.

Si apoi, pot sa inteleg ca suspenda postarea pe blog din nu stiu ce motiv dar de ce a sters atunci toate postarile??

Anonim spunea...

Nu cred că le-a şters, doar le-a făcut invizibile. Totul va reveni după ziua reuniunii de familie în PSD, bag mâna in foc.
Era un cântecel,
Dacă vrei să-ţi meargă la fix, Trebuie să ştii când să-ţi bagi piciorul în gips.

Anonim spunea...

Hmm...