vineri, octombrie 10, 2008

Invitaţie la teatru


LUME, LUME! "PREMIERĂ DE PREMIERĂ!", Premiere Assolutamente!. Deşi am voce groasă şi aş putea fi băiatul cu strigatul, nu am talent la potrivit cuvinte. Mai bine îl las pe domnul director să spună despre ce e vorba:

In aceasta seara, vineri 10 octombrie, ora 20,00, are loc premiera absoluta cu piesa INDRAGOSTITII, scenariu si regia Michele Modesto Casarin din Italia. Un spectacol de Commedia Dell’Arte cam ca la inceputul secolului al XVlea, cu tehnica actoriceasca splendida, cu multe gaguri si cu un fior special. Mi-a placut mult spectacolul si il recomand cu toata caldura. Este al doilea dintr-un proiect mai amplu care va cuprinde la sfarsit 4 spectacole. In iunie Michele va monta un Carlo Gozzi iar eu un Carlo Goldoni pentru a ilustra celebra polemica privitoare la Commedia. Este simgurul teatru din lume cred care si-a propus o astfel de abordare a unei teme de mare interes din teatrul universal, cum este Commedia Dell ‘Arte.

Actorii, cu exceptia Dorei Iftode, colega noastra de mai bine de 16 ani, sunt studenti ai anului II ai Facultatii de Teatru Spiru Haret, incadrati la noi in proiectul Scoala de Teatru Gestual, proiect in care au vazut, pana acum, luminile rampei spectacolele: Doamna cu catelul, Actorii, Maturatoarele. Urmeaza cel din seara asta si Acul Cumetrei Gurton care va avea premiera in 14 noiembrie.

Una peste alta, o stagiune care se anunta fulminanta.

Va astept pe toti cu mare dragoste!

Mihai Malaimare

www.masca.ro

amalaimare@yahoo.com

(http://malaimare.wordpress.com/)

Niciun comentariu: