sâmbătă, octombrie 20, 2007

sinister



(stânga)
Ion Iliescu pare din ce în ce mai scârbit de viaţa de partid. Iată că, aflat în vizită la aniversarea Partidului Socialist Român (PSR), "Nea Nelu" pişcă un pic din colegii domniei sale mai nebădăioşi. "Ei fac pe socialiştii, oameni de stânga, dar la ei acasă să fie altfel. Aceşti filfizoni fac lecţii de morală şi echitate, dar ei se înfruptă din ce li se oferă" (...) "Există mentalităţi cazone care vor să impună, ca la cazarmă, aceeaşi ordine pentru toţi." (...) "În PSD există o diversitate de valori şi idei. S-ar putea forma aripi noi la stânga şi spre centru. Altfel ne pierdem. Dacă omul nu se simte în partid ca la el acasă, se retrage. De ce să-şi piardă omul vremea? Mai ales cu unii care vin cu aroganţă". Din două una ori pleacă Geoană, ori pleacă Iliescu. Iată cu preşedintele PSD a avut dreptate cu săbiile şi teaca.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Iliescu a inteles destul de repede cum poate sa scape de statutul de "carpa kgbista" si sa se erijeze in simbolul, lipsit de foarte multa putere reala in partid dar incarcat cu puterea celui ce a fost si este, stangii (putin comuniste) din Romania. Intr-o eventuala confruntare cu el geoana va pierde cu siguranta...

Anonim spunea...

In aceasta abundenta de subiecte din taramul controversat si bulversat al politicii cu iz balcano-dambovitean, si in special in hatisul de evenimente bulucite din zona PSD-ista, nu ma pot abtine sa nu remarc ca peste numai 4 vizitari pe acest blog se va atinge din nou o cifra de bilant, ce merita sa fie trecuta in revista daca nu celebrata... si anume numarul frumos si rotund 2000... un pas spre mileniul III :)
Creatorului acestui spatiu ideatic devenit arena de dezbateri dar si oaza de relaxare artistica, ii urez sa atinga 1000 de postari cu tematici inspirate si sa gazduiasca 10.000 de vizitatori pana la sfarsitul acestui an ! :)
Vant din pupa pe marea inspumata de provocari ale realitatii in care suntem constransi sa traim !

Anonim spunea...

Asa este, mulţumesc de urări.

Anonim spunea...

Aceleasi urari si de la mine si am trimis un mail lui Ciprian Porumbescu.