luni, aprilie 28, 2008

Gheorghe Flutur retras din cursă de propriul partid


Tribunalul Suceava a admis, sâmbătă seară, contestaţia formulată de preşedintele PNDC Suceava, Ovidiu Ilisei, faţă de candidatura propriului candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, din comuna Poieni-Solca, transmite corespondentul MEDIAFAX. Preşedintele organizaţiei judeţene a PNDC Suceava, Ovidiu Ilisei, a contestat vineri, la Tribunalul Suceava, candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava a propriului candidat, Gheorghe Flutur, din Poieni-Solca. Ilisei a anunţat că a făcut acest gest după ce în presa locală şi naţională au apărut mai multe atacuri împotriva PNDC, în special din partea PDL Suceava, al cărui candidat la preşedinţia CJ este senatorul Gheorghe Flutur. Ovidiu Ilisei a depus, vineri, o contestaţie a candidaturii în care invocă mai multe motive, printre care şi lipsa adeziunii la PNDC a candidatului lor. Instanţa a acceptat contestaţia şi a dispus retragerea candidaturii lui Gheorghe Flutur din Poieni-Solca. BEJ Suceava nu a fost informat, până luni la prânz, dacă faţă de decizia Tribunalului Suceava a fost făcut recurs, urmând ca în cursul zilei de marţi să se definitiveze candidaturile. Un număr de nouă candidaţi au fost înscrişi în cursa pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, dintre care doi cu acelaşi nume, Gheorghe Flutur, unul dintre ei fiind senatorul PDL, iar celălalt este un tânăr în vârstă de 36 de ani, din comuna Poieni-Solca, fiind candidatul PNDC. Pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava candidează actualul preşedinte, Gavril Mîrza, din partea PSD, preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, preşedintele PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, fostul deputat ţărănist Vasile Lupu, din partea PNŢCD, Stela Acatrinei din partea PRM, preşedintele PC Suceava, Costel Ignătescu, preşedintele PNGCD Suceava, Ghiţă Ignătescu, Dan Acibotăriţă, din partea Partidului Verde.

Probabil că multe lume nici nu a auzit de existenţa noului partid PNDC, adică Partidul Naţional Democrat Creştin.
The image “http://pndc.com.ro/sigla_cruce_elipsa_votat.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Probabil că multă lume nu va auzi de acest partid nici după alegeri. Este un partid încropit pe picioare în beneficiul câtorva lideri, ca atâtea altele.
Fostul membru al PC Florin Anghel şi cântăreaţa Mihaela Mihai, alături de un comitet de iniţiativă format din numeroşi oameni de afaceri, au relansat în luna martie a.c. Partidul Naţional Democrat Creştin (PNDC). "Am relansat acest partid pentru că dezamăgirea oamenilor a ajuns la cote maxime, pentru că oamenii nu mai au încredere în nici un partid şi pentru că România se află într-un moment de răscruce", a precizat preşedintele comitetului de iniţiativă, Florin Anghel. PNDC îşi propune să obţină la viitoarele alegeri "măcar o primărie de municipiu şi să obţină un scor de 5 la sută, care să îi permită atingerea pragului electoral". Preşedintele acestui partid este Niţă Oprea, fost deţinut politic. Site-ul partidului, http://pndc.com.ro/, este încă în construcţie. La mesajul preşedintelui figurează, ca semnatar, dl. Prim vice-președinte, Prof. Dr. Horia Niţă, probabil fără legătură de rudenie cu domnul preşedinte Oprea Niţă.
E drept că domniile lor au un imn înregistrat:

Niciun comentariu: