marți, aprilie 29, 2008

Targul Anticarilor, la a VI-a ediţie în Parcul Obor


Aproximativ 100 de anticari din intreaga tara vor participa in acest sfarsit de săptămână, în perioada 2 - 4 Mai, la cea de-a VI-a ediţie a Târgului Anticarilor organizat de Primăria Sectorului 2 în Parcul Obor şi la parterul Centrului Administrativ al sectorului 2.
Obiecte de artă de diferite genuri, cărţi, fotografii, mobilier de epocă, costume vechi, numismatică, refrenele Bucureştiului de altă dată, mărunţişuri fermecătoare, vor bucura privirile iubitorilor de antichităţi ce vor vizita cele 82 de corturi instalate în Parcul Obor şi alte 13 standuri deschise în incinta Primăriei Sectorului 2.
Într-o epocă plină de contraste, unele triste, altele comice, marcând o ciocnire de mentalităţi şi moravuri, Târgul Anticarilor invită bucureştenii la o coborâre binefăcătoare în epocile de demult pentru a descifra enigmele unei lumi balcanice în taifas cordial şi firesc cu spaţiul Occidentului.
În prima zi a Târgului Anticarilor, vineri, 2 mai, de la ora 17.00, primarul Neculai Onţanu va participa la lansarea volumului „Bucureştii din trecut şi de astăzi” de col. Popescu-Lumina, apărut la editura Fundaţiei Culturale „Gh. Marin Speteanu”, prezentarea lucrării fiind făcută de istoricul Const. Rezachievici.

Niciun comentariu: