vineri, martie 28, 2008

PSD Vrancea iese la contra-atac


Liderii PSD Vrancea susţin că celelalate formaţiuni politice au început o prigoană împotriva lor, transmite corespondentul AMOS News.
Viceprimarul oraşului Focşani, social-democratul George Mardare susţine că principalii lor opozanţi au trimis în oraş adevărate „detaşamente de răspândaci“ pentru a-i şifona imaginea primarului Decebal Bacinschi. Acesta din urmă este şi posibilul candidat al PSD la o un nou mandat în fruntea oraşului de pe Milcov.
„Toate aceste zvonuri nu sunt întâmplătoare, pentru că se apropie campania electorală. Zvonurile reprezintă o tendinţă de manipulare a electoratului. Deja la partidele cu care ne confruntăm s-au format detaşamente de zvoneri şi răspândaci“, a spus Mardare.
La rândul său, liderul PSD Foşani, Liviu Oloeriu, a susţinut faptul că membrii PNL şi PD-L Vrancea au început o adevărată prigoană împotriva principalilor lideri ai PSD Vrancea, Marian Oprişan şi Decebal Bacinschi.
„În ultima prioadă, aceste tacuri au îmbrăcat o formă foarte gravă, aproape de calomnie şi ajungând până la latura penalului. Să spui, fără niciun fundament că Poliţia Comunitară este poliţia lui Marian Oprişan, deja este prea mult. Ideea este să se arunce acuza pe piaţă şi până o dovedeşti imaginea celui asupra căruia a fost aruncată să fie stricată“, spune Liviu Oloeriu. (Nicoleta EPURE)

Niciun comentariu: