duminică, martie 30, 2008

Veniţi de luaţi liberalism


Vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan, a criticat acţiunile Guvernului Tăriceanu şi i-a chemat alături pe liberalii care nu sunt de acord cu direcţia pe care o impune premierul, transmite corespondentul AMOS News.
"De aproape doi ani Tăriceanu nu poate veni cu o taxă care să fie aprobată de UE. Este o taxă aberantă, ce protejează importatorii de autoturisme. Oamenii văd că liberalismul lui Tăriceanu e ca leul vechi: se vorbeşte de el din inerţie, dar de fapt nu mai există. Pe vremea în care Tăriceanu vindea maşini era o meserie onorabilă, acum încearcă să vândă voturi de pe partea dreaptă pe partea stângă. Cei care nu vor să se mai lase păcăliţi de grupul ce ţine captiv un partid pentru a-l folosi ca instrument de acea oligarhie transpartidică ce şi-a dat mâna, sunt invitaţi alături de noi", a spus vicepreşedintele PD-L.
Prezent la Petroşani, la lansarea candidaţilor PD, Emil Boc, preşedintele PD, a contestat vehement alianţa dintre PSD şi PNL, transmite corespondentul AMOS News.
"Se împlineşte un an de când PNL-ul ne-a trădat, scoţându-ne de la guvernare. Încă din martie 2007 s-a pus la cale alianţa dintre PSD şi PNL, Iliescu promiţîndu-i lui Tăriceanu ca va beneficia de sprijinul social democraţilor până la finalul mandatului în schimbul înlăturării PD-ului de la guvernare", a declarat Emil Boc.
"Tăriceanu şi PNL-ul au trădat electoratul alianţei Dreptate şi Adevăr. Câţi îşi puteau îmagina anul trecut în martie că Tăriceanu va bate palma cu PSD-ul lui Iliescu şi Năstase, când noi ne-am luptat pentru a elimina grupurile de interese? Au bătut palma cu cei ce au adus România în pragul corupţiei şi al sărăciei şi totodată în pericolul de a pierde aderarea la UE. Consecinţele alianeţei dintre Tăriceanu şi Iliescu nu au întârziat să apară: sărăcia e accentuată, corupţia se instaurează, iar instituţiile statului sunt tot mai mult folosite pentru a pune presiune pe reprezentanţii PD-L", a mai spus el.(Anamaria NEDELCOFF)

Niciun comentariu: