joi, martie 27, 2008

Tăriceanu vede papagali în jurul său


Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, i-a atacat dur, joi, la Drobeta Turnu Severin, pe liderii PDL Emil Boc şi Theodor Stolojan, făcându-i "papagali care repetă tot ce spune preşedintele Traian Băsescu".
După lansarea celor 66 de candidaţi liberali la primăriile din judeţul Mehedinţi, într-un discurs acid Călin Popescu Tăriceanunu s-a referit la cei doi lideri PDL Boc şi Stolojan ca fiind "doi papagali care repetă tot ce spune preşedintele Traian Băsescu".
The image “http://www.reteteculinare.ro/forum/files/papagali_la_zoo_190.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
"Liberalii trebuie să aibă grijă să discearnă, nu la fel ca cei doi lideri Boc şi Stolojan, care repetă ca papagalii tot ce spune Băsescu. Adevăraţii liberali sunt în PNL, şi nu în PDL", a afirmat Tăriceanu.
Pentru primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, candidatul PNL a fost desemnat, joi, Constantin Săceanu, fost subprefect de Mehedinţi şi actual director al Regiei pentru Activităţi Nucleare din Drobeta Turnu Severin.
Tăriceanu a mai spus, la evenimentul respectiv, că scopul Partidului Naţional Liberal este acela de a câştiga cât mai multe primării din reşedinţele de judeţ din ţară.
http://www.cityparrots.org/media/Parrot_Macaw_frontpicture.jpg
Premierul Călin Popescu Tăriceanu a vizitat, joi, uzina de vagoane Meva şi unitatea de producţie a apei grele Romag Prod din Drobeta Turnu Severin, după care a participat la lansarea candidaţilor PNL la cele 66 de primării din judeţul Mehedinţi.>

3 comentarii:

Anonim spunea...

Fotografiile sunt superbe, iar papagalii astia sunt prea frumosi sa fie comparati cu Stolo sau Boc.. :)
Dincolo de gluma, sincera sa fiu, am inceput sa consult mai mult ce scrii tu decat agentiile de stiri. Felicitari!

Anonim spunea...

Cuvintele dumneavoastră sunt prea bogate. Mă onorează şi mă pun în încurcătură. De fapt nu fac nimic deosebit.

pescarusul argintiu spunea...

Corina are perfecta dreptate, papagalii cu care ne-ai delectat in imaginile expuse sunt un spectacol de lumina si culoare, un amestec pozitiv de vitalitate si voiosie, ar fi trebuit poate sa postezi niste pasari vopsite in culori cenusii, niste papagali de rand cosmetizati, cu performante de exprimare modeste.
In privinta noutatii informatiilor si a diversitatii lor, ai reusit sa formezi in acest spatiu un nod important de informare si de consultare.