joi, iulie 17, 2008

Dan Voiculescu: Românii pot deveni bogaţi şi fiind cinstiţi


Partidul Conservator (PC) consideră că a venit momentul ca românii să creadă că îşi pot asigura un trai decent, în această ţară, şi prin metode oneste.
"Am început în 1990 să dezvoltăm principiul «Bucuria de a fi propriu tău stăpân». Eram foarte puţini atunci. Iar acum din păcate nu reprezentăm mai mult de 10% din populaţia ţării. Cei care au riscat, cei care au dovedit responsabilitate şi au muncit enorm până la a se neglija pe ei şi familiile lor, ştiu despre ce vorbesc. Suntem o clasa socială invidiată de mulţi dar spre care tânjesc şi mai mulţi. Perioada de tranziţie a oferit 2 modele: sărac şi cinstit sau bogat şi hoţ. Partidul Conservator consideră că a venit momentul că românii să creadă că pot deveni bogaţi şi fiind cinstiţi: prin muncă, profesionalism şi onestitate", consideră preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu mai susţine că, exemplul ţărilor vest europene dezvoltate, unde clasa de mijloc reprezintă 90% din populaţie şi unde foarte mulţi oameni sunt bogaţi fiind în acelaşi timp şi cinstiţi, poate fi aplicat şi în cazul României.

Niciun comentariu: