joi, iulie 17, 2008

Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian"a primit de la Guvern o parte dintr-un imobil aflat în domeniul privat al statului


Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” a primit printr-o Hotărâre adoptată ieri de Guvern o parte dintr-un imobil (teren) aflat în domeniul privat al statului şi administrarea Regiei Autonome „Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat”, informează un comunicat de presă al Executivului, remis AMOS News.

Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”

Potrivit Hotararii, terenul trece din domeniul privat al statului şi administrarea Regiei Autonome „Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Culturii şi Cultelor.

Acest teren în suprafaţă de 236 mp, adiacent clădirii actuale a teatrului, va avea destinaţia de cale de acces către sediul Teatrului Naţional de Operetă.

Teatrul Naţional de Operată se află într-un proces de reabilitare. După finalizarea lucrărilor de reabilitarea, teatrul va funcţiona într-un sediu modern, care se va putea ridica la nivelul standardelor europene de exigenţă impuse de public pentru acest tip de instituţie. (AMOS News)

Niciun comentariu: