joi, iulie 17, 2008

Norica Nicolai: Înclin să candidez pentru Ardeal pentru un post de senatorNorica Nicolai: Înclin să candidez pentru Ardeal pentru un post de senator (Imagine: Mediafax Foto)
Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai, preşedinte interimar la PNL Arad, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că doreşte să candideze pentru un nou mandat de senator pe listele unei organizaţii liberale din Ardeal, având mai multe oferte în acest sens, printre care şi una din Arad.

"Judeţul Arad este una dintre ofertele care mi s-au făcut, dar sunt încă alte cinci judeţe, trei din Ardeal şi două din sud. Nu am luat încă o decizie, voi analiza chestiunea asta şi voi da un răspuns. Cu o mărturisire personală, că înclin să candidez în continuare pentru Ardeal", a spus vicepreşedintele PNL.

Norica Nicolai a afirmat că judeţul Arad, având rezultate sub media pe ţară la alegeri, are posibilitatea să îşi nominalizeze candidaţii până la 1 septembrie.

"Pot să vă spun că în momentul de faţă fac o analiză asupra rezultatelor partidului în judeţ, lucrând şi pe focus grup-uri şi pentru a vedea care sunt candidaţii care au cele mai bune şanse", a spus ea.

Potrivit sursei citate, alegerea candidaţilor pentru posturile de senatori şi deputaţi se va face în funcţie de profilul lor şi de capacitatea acestora de a reprezenta judeţul.

Vicepreşedinte PNL Norica Nicolai a declarat, şi în 3 iulie, tot într-o conferinţă de presă la Arad, că va candida, la alegerile din toamnă, pentru un mandat de senator, dar că nu s-a decis ce colegiu va reprezenta pentru că este rugată de şase judeţe să candideze.

Vicepreşedintele PNL s-a aflat atunci la Arad pentru a prelua conducerea interimară a filialei, după ce vechea conducere a fost dizolvată în urma rezultatelor slabe de la alegeri.

Niciun comentariu: