marți, iulie 15, 2008

Nou centru FasTracKids pentru copiii inteligenţi


Al treilea centru FasTracKids a fost inaugurat astăzi în Bucureşti, în zona Pieţei Dorobanţi.

Activitatea centrului va începe chiar maine cu un Summer Camp, în cadrul căruia copiii cu vârste între 3 şi 8 ani vor învăţa distrându-se în lumea dinozaurilor.

Începând cu luna septembrie, activitatea centrului FasTracKids Dorobanţi va continua cu programele de "Signing" , "Tots" şi "Core" , precum şi cu petrecerile FasTracKids.

FasTracKids este un program de educaţie conceput în Statele Unite ale Americii de psihologi şi educatori de talie mondială şi îşi propune să fructifice la maximum oportunitaţile de cunoastere deschise copiilor în perioada cuprinsă între 3 şi 8 ani.

Studiile arată că primii ani din viata unui om sunt critici. In această perioadă se creeaza legăturile neuronale. 80% din abilităţile copilului de a învăţa se dezvoltă pană la 8 ani. De asemenea, dezvoltarea intelectului unui copil poate varia cu pană la 25% în funcţie de durata programelor de educaţie timpurie şi calitatea lor.

Prin metode de predare inovative, programul FasTracKids Core abordează douăsprezece teme de studiu: comunicare, tehnologie, creativitate, scopuri şi obiective în viaţă, literatură, artă şi teatru, biologie, matematică, stiinţele naturii, astronomie, stiinţele pămantului şi economie. Este structurat în sesiuni de cate două ore, o dată pe săptămană, timp de 2 ani. Fiecărei teme îi sunt alocate opt lecţii.

In lecţiile FasTracKids, copiii îşi îmbogăţesc cunostintele prin experimente, prezentări filmate la fiecare sesiune de curs, discuţii, jocuri de rol, activităţi practice şi jocuri atractive. Sălile de curs sunt dotate cu Fastrackids Learning Station® - un sistem inovativ format din ecran interactiv (touch screen), videoproiector, computer şi camere de filmat, similar cu cel folosit în prestigioasele universităţi Harvard, Oxford sau MIT. In plus, FasTracKids foloseste o metodologie de ultimă oră numită Zigzag educaţional care constă în schimbarea frecventă a activităţii, la numai cateva minute, ceea ce reduce substanţial riscul plictiselii la copil.

FasTracKids a fost desemnat de revista americană Entrepreneur Magazine drept franciza educaţională pentru copii numărul 1 în lume (categoria enrichment education for children), iar în 2006 a primit distincţia "Best of the best in children's businesses", fiind în acest moment prezent în 40 de ţări. (Oana Matei - AMOS News)

Brasov Center
0040722274111
8 Lunga str
Brasov
E-mail Us!

Bucharest Center 2
0040 740 302 77
16 bis, Ghe. Dem. Teodorescu Str.
Sector 3
Bucharest
E-mail Us!

Bucharest Center 3
Join us on 15th July 2008 at the Grand Opening in
Piata Dorobanti
0729 10 35 35
4 Tudor Stefan Str.
Sector 1
Bucharest
E-mail Us!

Cluj-Napoca Center 1
Coming soon
September 2008
Cluj-Napoca
E-mail Us!

Main Office/Center
0040213358199
T-Center, Lanariei Str. 93-95
Sector 4
Bucharest
E-mail Us!

Sibiu Center 1
Coming Soon
September 2008
Sibiu
E-mail Us!

Timisoara center 1
0040 723 603 52
14 Popa Sapca Str
Timisoara
E-mail Us!

Tulcea Center 1
Coming soon
September 2008
Tulcea
E-mail Us!

Niciun comentariu: