vineri, iulie 18, 2008

Radu Mazăre: Sute de membri ai PDL Constanţa au vrut să treacă la PSDRadu Mazăre: Sute de membri ai PDL Constanţa au vrut să treacă la PSD (Imagine: Mediafax Foto)
Liderul organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Radu Mazăre, susţine că sute de membri ai PDL Constanţa au vrut să intre în rândul social-democraţilor, dar el a refuzat din start orice discuţie.

Mazăre a spus, vineri, după inaugurarea unui club al pensionarilor, că PSD nu se face vinovat de situaţia actuală din PDL Constanţa, aşa cum afirmase şeful organizaţiei judeţene a democrat-liberalilor, Ion Popescu, cel care consideră că liderii social-democraţi se află în spatele acţiunilor grupului Dănuţ Moisoiu din cadrul formaţiunii politice pe care o conduce.

"Ce se întâmplă la PDL este o situaţie tipic românească. Au pierdut şi acum s-au apucat să îşi scoată ochii unii altora. Dacă vă aduceţi aminte, prin 2005, la PSD Bucureşti se întâmpla cam acelaşi lucru. Nu mă interesează ce se întâmplă în PDL Constanţa, am fost plecat la emisiuni în Bucureşti şi am alte preocupări în Constanţa", a declarat Radu Mazăre.

El a mai spus că are informaţii că sute de membri ai PDL Constanţa au vrut să treacă la PSD, însă el nu a fost de acord cu acest lucru.

"Sunt unii din PDL care ne-au făcut oferta să treacă la PSD. Nici nu am intrat în amănunte pentru că nu ne interesează. Era vorba de câteva sute, aşa au zis. Mi-a venit informaţia pe căi colaterale, că ar vrea să vină, să treacă, am spus nu. Nu pot veni la PSD nişte membri ai PDL care s-au opus în permanenţă, cu vehemenţă, proiectelor pe care Constanţa le vrea", a mai afirmat liderul PSD Constanţa.

Ion Popescu declarase, vineri, într-o conferinţă de presă, că doreşte ca niciun membru sau simpatizant al PSD să nu mai rămână în PDL Constanţa.

Niciun comentariu: