luni, iulie 07, 2008

Vremea responsabilităţii


Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu se întalneşte astăzi cu Răzvan Murgeanu şi Robert Ionescu, cei doi viceprimari aleşi de Consiliul General al Capitalei.
http://www.ziare.com/_files/Image/news/292/291516_0804_sorin_oprescu.jpg
http://www.murgeanu.ro/galerie/large/0668873e70bf47ca7f0a8b8c6852487e.jpghttp://www.gardianul.ro/files/jpg/4.jpg

Scopul discuţiilor îl reprezintă delegarea responsabilităţilor către cei doi adjuncţi ai săi. Cei trei au mai avut o discutie preliminara săptămâna trecută.

Edilul şef a anunţat încă de la prima şedinţa de Consiliu că atribuţiile vor fi delegate pe termen limitat, până la prezentarea noii organigrame a Municipalităţii, cel mai probabil, în luna septembrie.

Răzvan Murgeanu este membru PD-L şi a fost viceprimar şi în mandatului lui Adriean Videanu, cand s-a ocupat, printre altele, de curăţenie, serviciile publice - RADET, staţia de epurare Glina.

De partea cealaltă, Robert Ionescu de la PNG - CD este la primul mandat şi primul contact cu administraţia locală. El este de profesie avocat şi ar putea primi în grijă, între altele, Direcţia juridică din Primăria Capitalei.

Răzvan Murgeanu şi Robert Ionescu au fost aleşi viceprimari pe 27 Iunie de Consiliul General al Municipiului Bucureşti în urma votului dat de noua majoritate din Consiliu formată din PD-L şi PNG-CD. (Oana MATEI)

Niciun comentariu: