marți, decembrie 04, 2007

Impostura la nivel de artă

Un gest "ghelbănesc" al unui senator român. De acord. Dar ziaristul spune adevărul? Declaraţia domniei sale era ca nu a fotografiat pe domnul senator atunci când i s-a adresat "injuria". Urmăriţi cu atenţie secunda 13 a filmuleţului şi veţi vedea umbra pozarului Cosmin Marinescu de la Evenimentul Zilei cu aparatul pe figură. Apoi să nu-mi spună mie că "...iar eu nefiind nici măcar cu aparatul de fotografiat la..." deoarece mă deranjează la fel de mult minciunea lui cât "ghelba" senatorului. Domn pozar, las-o jos că nu mai ai pic de credibilitate şi arată chiloţii ăia o dată să poată trece politica românească şi peste acest incident.

Domnule Mircea Geaonă, încă o dată felicitări la reacţia cu "de bărbat e mai grav"... încă puţin şi îl ajungeţi pe Traian Băsescu. Aţi prins şpilu, acum trebuie să scăpaţi de inhibiţii. Din ce am auzit eu aseară, aţi impresionat-o foarte mult pe doamna Dragotescu, aşa spunea la Realitatea TV. Când o vedeţi data viitoare, să-i cereţi să vă arate chiloţii. Ce o să ne mai distrăm... vai vai vai...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Hai ca uneori esti adorabil. Corina aseara a fost ingrozitoare, probabil ca o nelinistesc chilotii nu prea bine vazuti...

Anonim spunea...

Este unul din motivele pentru care o urmăresc şi ţin la doamna Corina Dragotescu. Este foarte calmă dar uneori are câte o tresărire, o răbufnire cu care "ucide" deşi nu ţipă şi nu este nici măcar agresivă. Poate că politicienii ar trebui să înveţe şi ei acest echilibru. Şi tare aş vrea să se mai tundă scurt (ştiu că atunci nu a fost o bucurie) dar îi stă extraordinar aşa, parca are 25 de ani şi arată de 16. :)

Cristian Baltatescu spunea...

E posibil ca cel a carui umbra se vede sa nu fie acelasi fotograf, adica e de asteptat sa fie mai multi fotografi la fata locului. El spune ca era la 10-15 metri, umbra aia pare sa fie a unei persoane mai apropiate. Si parca conturul capului nu aduce cu "freza" personajului :)