luni, iulie 07, 2008

Cristian Adomniţei: Boc ne-a obişnuit să fie penibil


Ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, afirmă că acuzaţiile lui Emil Boc, cu privire la organizarea examenului de Bacalaureat sunt mincinoase. Liderul PD-L, Emil Boc i-a cerut, astăzi, premierului Tăriceanu, revocarea din funcţie a ministrului Educaţiei, Cristian Adomniţei, pentru "cea mai defectuoasă şi proastă organizare a examenului de Bacalaureat, de după 1989".
http://www.referatenelimitate.ro/images/stiri/poza_001_00155337_1205227321_00.jpghttp://www.primariaclujnapoca.ro/img/emil_boc1.jpg
"Acţiunile cu tentă politică, având ca pretext Bacalaureatul, au fost premeditate. Boc ne-a obişnuit să fie penibil la fiecare ieşire, însă acum, în afirmaţiile lui jalnice, el a fost secondat de fostul ministru al Educaţiei, Mihail Hărdău, cel sub conducerea căruia a fost, de fapt, organizat un examen în cel mai prost mod de până acum. Fostului ministru Hărdău nu pot să-i spun decât că ministerul nu poate impune universităţilor modul în care să-şi organizeze admiterea", a afirmat Adomniţei.
Ministrul Educaţiei a mai menţionat că un bilanţ al examenului de bacalaureat va fi prezentat după soluţionarea contestaţiilor, după 9 iulie.

Niciun comentariu: