miercuri, februarie 11, 2009

BLOG ÎNCHIS


De ce? Pentru că mă agit degeaba într-o lume a nepăsării.

3 comentarii:

N. Raducanu spunea...

Cum adica? L-ati inchis acest blog, fara sa ne intrebati si pe noi, cititorii sai fideli? Ati mai avut asemenea stari de dezamagire si renuntare, dar am sperat ca v-ati vindecat de disperare. Sunt convins ca blogul dvs e citit de sute de persoane si daca din asta nu iese nimic concret, nu inseamna ca ideile nu isi fac treptat fagasul si vor avea efecte neasteptate in probleme departe de cea initiala. La fel procedez si eu, blogul meu nraducanu.wordpress.com
fiind si mai putin citit decat al dvs. Asa incat va rog tineti sus steagul, cu convingerea ca aveti unul dintre cele mai interesante si originale bloguri

pescarusul argintiu spunea...

Aparent, asa este, traim intr-o lume a nepasarii. Dar eu nutresc speranta ca aceasta e partea care se vede a iceberg-ului, acea treime din total, de la varf. Restul sunt energii latente care alcatuiesc patul germinativ pentru atitudine corecta, constructiva si responsabila a multor semeni de-ai nostri, ce detin adevarate valori umane si de caracter.
Gestul tau n-ar da decat apa la moara celor care se straduiesc sa ne convinga ca traim intr-o lume a renuntarii, lucru complet fals.
Te rog sa revii asupra acestei decizii si sa mergi inainte si pe acest fagas.

Bibliotecaru spunea...

Acest blog conţinea extrase din articole de ziar şi părerile mele. Pentru că prea des am fost ameninţat cu darea în judecată pentru extrasul din ziare, un risc real când stai de vorbă cu un anumit tip de oameni care nu văd decât câştiguri în faţa ochilor, şi asta pentru a avea plăcerea să fiu înjurat din când în când, făcut comunist şi alte astfel de manifestări pline de "bărbăţie" din partea unor oameni "simpli" ce călătoresc pe internet, am hotărât să renunţ la blog.
Voi continua însă blogul http://bibliotecarul.blogspot.com/ unde vor fi numai extrase din acte oficiale care nu sunt supuse prin natura lor drepturilor de autor.