marți, februarie 03, 2009

Doamna Diana Tuşa reclama o lipsă de profesionalism


Nu ştiu cât de obiectivă este doamna Diana Tuşa, nu ştiu cât de corecte sunt informaţiile pe care ni le oferă, recunosc însă că sunt credibile astfel de informaţii, recunosc actualul Guvern care vibrează cu zumzet de duduit pentru a semnala auditiv munca, dar în realitate doar găsirea unei formule câştigătoare este tot ce interesează. Iată postarea domniei sale... Ajung la concluzia că poate doamna Diana Tuşa este parte interesată în această relaţie, dar îi acord şi încrederea obiectivităţii.


Marţi, 03 Februarie 2009 | 16:26

Deşi stabilită aseară târziu în Biroul Permanet al Camerei Deputaţilor, la cererea liderului PD, şedinţa de plen de astăzi a început cu o amânare. Pentru consultări! Fiind liber la interne, liderii PSD şi PD nu au avut probabil timp la cafeaua de dimineaţă să vorbească şi despre ordinea de zi a plenului.
După un sfert de oră, care s-a dublat în realitate, PSD şi PD au început să retrimită pe bandă rulantă proiectele de legi la Comisii. Nu a contat că Oradea, de ex, aştepta cu sufletul la gură adoptarea proiectului de lege ce ar fi permis înfiinţarea parcului industrial şi implicit a noi locuri de muncă, doar nu avem nevoie de ele, bugetul e excedentar iar şomajul în scădere! Lipsită de importanţă a fost şi modificarea Legii privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, deşi era punctul de plecare pentru cei 1000 km de autostradă promişi de PSD şi PD în campanie. Nici reforma în domeniul sănătăţii nu a contat prea mult, ministrul de resort fiind ocupat mai nou cu transmisiunile în direct.

Cu părere de rău constat că eficienţa şi rapiditatea deciziilor luate de noul guvern se extinde încet încet şi asupra Camerei Deputaţilor. Şi, făcând haz de necaz, nu pot să nu mă gândesc la faimosul banc cu încet, încetişor şi pe loc.
În doar două luni, PSD şi PD au reuşit performanţa să ajungă la pe loc.

(sursa: http://dianatusa.ro/)

2 comentarii:

Diana Tuşa spunea...

apropo de obiectivitate poti consulta site-ul camerei. www.cdep.ro

Bibliotecaru spunea...

Stimată Doamnă,
Nu era vorba despre acea obiectivitate, ci de faptul că în dialogul dintre partide există mici "ciupituri" colegiale care depăşesc sfera informării publicului. Eu la asta mă refeream.