miercuri, februarie 04, 2009

Vivace băşcălie, în dar o vestă portocalie


Foaie verde mătură, lumea nu se satură. Exact de asta aveam nevoie, de alte mici băşcălii "între băieţi", în rest totul era bine.

Vanghelie îi face cadouri lui Băsescu

Vanghelie îi face cadouri lui Băsescu (Imagine: Răzvan Chiriţă - Mediafax Foto)
Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, îi va oferi preşedintelui Traian Băsescu o vestă de culoare portocalie, reflectorizantă, pe care a primit-o, miercuri, în cadrul vizitei pe şantierul Autostrăzii Transilvania din judeţul Cluj, efectuată împreună cu liderul PSD, Mircea Geoană.

"Obişnuiesc, când sunt plecat, să îi aduc câte un cadou domnului Băsescu, pentru că am avut o colaborare foarte fructuoasă cu dânsul, în calitate de primar general. Eu ţin foarte mult la dânsul", a spus Vanghelie.

Liderul PSD Bucureşti a precizat că îi face şefului statului astfel de cadouri de când Traian Băsescu nu mai este primar general.

"Am un seif şi, la sfârşit de mandat, sper să fie anul ăsta în decembrie, îi dau toate cadourile. Dacă tot cred că va părăsi scena politică, trebuie să i le dau, e o chestiune de respect", a spus primarul sectorului 5 al Capitalei.

Potrivit acestuia, în seif sunt mai multe obiecte pe care să i le ofere cadou lui Băsescu, printre care un baston portocaliu cu negru şi o pereche de ochelari.

Toţi invitaţii care au vizitat, miercuri, şantierul Autostrăzii Transilvania au primit veste portocalii reflectorizante şi căşti de protecţie. Marian Vanghelie a fost singurul care nu şi-a îmbrăcat vesta, ci a pus-o în portbagajul maşinii.

(sursa: http://www.mediafax.ro)

Niciun comentariu: