vineri, iulie 18, 2008

Deputaţii PDL Preda, Constantinescu şi Iordache, candidaţi în colegii din BuzăuDeputaţii PDL Preda, Constantinescu şi Iordache, candidaţi în colegii din Buzău
Deputaţii PDL Cezar Preda, Viorel Constantinescu şi Graţiela Iordache candidează pentru un nou mandat de parlamentar într-unul din colegiile uninominale de la Buzău.

Potrivit secretarului general al PDL, Ion D. Popescu, în acest moment este certă participarea într-un colegiu uninominal la Buzău a deputatului Cezar Preda, vicepreşedinte al PDL. El ar putea candida într-un colegiu care cuprinde municipiul Buzău şi comunele din preajma oraşului ale căror primării au fost câştigate în mare parte de democrat liberali.

Un alt membru PDL care şi-a anunţat candidatura la scrutinul din toamnă este deputatul de Buzău Viorel Constantinescu, iar un nume nou care completează lista democrat liberalilor este cel al Graţielei Iordache, în prezent deputat, ales în 2004 pe listele de la Cluj.

"Luni, ne întâlnim să vedem dacă au apărut modificări. Cerţi sunt domnul Preda, domnul Viorel Constantinescu, Graţiela Iordache, care va deveni buzoiancă, precum şi Alecu Valeriu", a declarat corespondentului MEDIAFAX secretarul general al PDL, Ion D. Popescu.

Graţiela Iordache, membru al Comisiei pentru buget, finanţe, bănci, a Camerei Deputaţilor, a fost aleasă pe listele PDL Cluj. Ea are însă strânse legături cu judeţul pe ale cărui liste va candida în toamnă, soţul ei fiind din Buzău.

Niciun comentariu: