sâmbătă, iulie 19, 2008

Dolj: Îngrijire la domiciliu pentru bătrânii neajutoraţi


Un număr de 150 de persoane vârstnice din municipiul Craiova, cu situaţie materială precară, au beneficiat de servicii sociale de calitate, prin crearea şi dezvoltarea unei reţele de îngrijire la domiciliu, transmite corespondentul AMOS News.

Proiectul „Îngrijire la domiciliu pentru vârstnicii din Craiova” a fost finanţat de Uniunea Europeană prin programul Phare şi s-a adresat unui grup de 150 de persoane vârstnice din municipiu, cu situaţie materială precară.

Consiliul Local Craiova, în parteneriat cu Arhiepiscopia Craiovei, Asociaţia „Vasiliada” şi Consiliul Judeţean al Persoanelor Vârstnice Dolj, a organizat pentru beneficiari o festivitate de promovare a rezultatelor din cadrul Proiectului „Îngrijire la domiciliu pentru vârstnicii din Craiova”. La festivitate au participat şi câţiva bătrâni care au beneficiat de aceste servicii.

Reprezentanţii Asociaţiei „Vasiliada“ speră ca pe viitor să mai deruleze astfel de campanii care să ajute persoanele de vârsta a treia care locuiesc singure. (Irina Alexa - AMOS News)

Niciun comentariu: